Minecraft sunucuma pluginer ve skripter aranıyor

gürkan003

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
Alınacak Yetkililer
  1. Diğer
Sunucu IP Adresi
play.novenetwork.com

Nove Network adlı Minecraft sunucuma daha önceden tecrübesi olan ve ücretli bir şekilde çalışacak pluginer ve skripter aranıyor.

Bana ulaşın: Pavavi#1881
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

header-logo.png

Son düzenleme:

_BloSweTe_

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
1

Nove Network adlı Minecraft sunucuma daha önceden tecrübesi olan ve ücretli bir şekilde çalışacak pluginer ve skripter aranıyor.

Bana ulaşın: Pavavi#1881

Discord

Ekli dosyayı görüntüle 182797

Merhaba, benim adım Ege sizinle çalışmayı isterim bu yüzden hakkımdaki bilgileri size aktarmaktayım.

Hakkımda: Adım Ege Yaşım 16, 3 Yıllık web tasarım & plugin & skript & kaliteli discord sunucusu & intro & video edit gibi şeylerle ilgileniyorum. Bunları tabiikide bedavaya vermiyorum nasıl olsa emek veriyoruz değil mi?
Umarım bunu anlarsınız herkes bedava istiyor ama olmaz çünkü emek verilen şeye değer verilir? ve bu kodlamalar çok zor umarım anlarsınız.
Ayrı bir şekilde ücret ödemek istemiyorsanız benim kurduğum discord sunucusunda "Plug Market" Açılımı Plugin Market Anlamışsınızdır.
Dediğim gibi bu sunucuda invite = skript & plugin gibi şeyler.

Tecrübelimiyim?

Evet, birçok yerde iş yaptım. Frosty Craft veya daha çok başka sunucuların yazılımcısı oldum. Plugin arada yazarım pek sevmem açıkçası skript veya onun dışındaki yazılımlara daha çok ilgi gösteririm. Domain veya hosting kiralaması yapıyorum "BATİHOST" tarafından satın alıp bir web sitesi hosting & domain sizlere sunmaktayım. Dediğim gibi belirli bir ücretle tabiikide. Umarım birlikte çalışırız.

Teşekkürler,
Ege

Satış Alanımız:

Ordaki Ege Benim İletişime Geçebilirsiniz.