Minecraft Survival City Projem (Önerilerinizi Bekliyorum)

Drowhake

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0

Evet arkadaşlar Survival City adlı projeme daha yeni başladım önerilerinizi bekliyorum.

Üyeler :
Mert
Ben

Özelliği tamamen survivalda kasılan eşyalarla yapılması fotoğraflar için gamemode 1 açtım sadece ^-^

(Yakında alımlar olacaktır)

Şehrimde mevcut olan yapılar :
*Ev
*Otomatik Tavuk Çiftliği
*Tarla
*Kule (Bayrağı çok kötü biliyorum)
*Ağaç Ev
*Orman
*Mezarlık
*Kendi Verimlilik 4 Kazmam ile yaptığım Quarry

Eklenecek şeyler :
*Gemi
*2 Tarafında ağaç olan yol
*Köy
*Uzay Üssü
*Köprü

Evet arkadaşlar gözlerinize sağlık umarım beğenmişsinizdir böyle kötü ama yakında genişletip texture pack kullanarak sunacağım emin olun
o zaman daha güzel gözükecektir :)

Önerilerinizi bana iletirseniz sevinirim :)

[DOUBLEPOST=1385136552,1385136231][/DOUBLEPOST]Güncelliğe sahip çıkalım

Drowhake

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Yorumun için teşekkürler biraz ayrıntılı yazarsan sevinirim ne yapayım güzel olması için hangi icatları yapayım sonuçta Crative değil imkanlar kısıtlı.[DOUBLEPOST=1385207595,1385149506][/DOUBLEPOST]Güncel.

denizkizi

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bence daha uğraş gerek... Ama eğer zaten bitmedi tavsiye için açtım konuyu diyorsan: Tuzaklı tuzaklı kaleler :D Bitirince linki koy güzel bir map olcağa benziyor...

Drowhake

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Tamam koyarım şu aralar sınavlarım falan var yeteri kadar ilgilenemiyorum.

theendyerlisi

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Abi senin bitane Minecraft adlı mod pack ın vardı onun linkini versene bilgiseyar değiştirdim. Şimdi linkini kaybettim. Lütfen linkini ver.[DOUBLEPOST=1399128791,1399128725][/DOUBLEPOST]
Tamam koyarım şu aralar sınavlarım falan var yeteri kadar ilgilenemiyorum.
Abi senin bitane Minecraft adlı mod pack ın vardı onun linkini versene bilgiseyar değiştirdim. Şimdi linkini kaybettim. Lütfen linkini ver.

ProfeniX

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Eğer hamachiden kuracaksan hani yakında alımlar olacaktır demişsin ya :D Çok güzel mob trap yaparım kimse elime su dökemez bu konuda :)