Minecraft: Survival Games Bölüm #2 Herkese TEK atıyorum bune !?!?!?

Camon32

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Fraps kullan, diğer programlar diske yazarken sıkıntı çekiyor, HDD'ye yazmadan düzelmiyor. Dxtory dahil.
Fraps öyle bi MB atıyor ki... İnsan hayattan soğuyor valla. Fraps çok güzel. Ama Fazla MB atıyor. Birde Vegas PRO ve Camtasianın 400 MB lik bir dosya renderi sonrası kaç MB atar 720 p

EminGny

İşsiz
En iyi cevaplar
1

Camon32

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bendede aynı dostum eski bilgisayarımda 500 alıyordum sabit ama videoya girdiğimde 30 fps sabit fraps kullanıyordum.
Fraps ayarını yapmamışsın. Arkadaşımda fraps kullanıyor ama 60 fps :)[DOUBLEPOST=1438295367,1438295337][/DOUBLEPOST]
Arkadaşında dediği gibi fraps kullan, bütün ayarları en düşüğe getir (Zaten pek bir şey farketmiyor). Sadece mc ve fraps açık olsun pcde.
Boyut Olayını nasıl geçeceğim ? 30 saniye 1gb atıyor.... :/

Tenekesaurus

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Fraps ayarını yapmamışsın. Arkadaşımda fraps kullanıyor ama 60 fps :)
istersen 120 fps kaydet youtube 30 üstü yüklenmiyor, yükleyen baba yiğitler de zaten 4k video çekip yüklüyor.
Edit ve bittabi büdüt : o yüzden fps i 30 a kilitleyin hem de disk space kotarırsınız

Camon32

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
istersen 120 fps kaydet youtube 30 üstü yüklenmiyor, yükleyen baba yiğitler de zaten 4k video çekip yüklüyor.
Edit ve bittabi büdüt : o yüzden fps i 30 a kilitleyin hem de disk space kotarırsınız
Yani youtubeya atınca her şekilde kasıyor ?!?!
Hem 60 fps çekmeğin şöyle bir ayrıcalığı var. Oyunu sen akıcı oynuyorsun. 30 fps ile S:G nasıl oynayacaksın ? :D

Tenekesaurus

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yani youtubeya atınca her şekilde kasıyor ?!?!
30 FPS sabit olursa kasma olmaz, kasma dediğin şey belirgin çünkü fps dramatik bir şekilde düşüyor. frame per second zaten self explainatory, slow motion uğraşmayacaksan hiçbir kalite kaybetmezsin

Boyut olayı içinse Fraps'ın codec i losless, losless codecler büyük oluyor, onu Vegas Pro 'dan geçirip vmw olarak renderlersen 16 gb video oluyor sana 500mb

Camon32

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
FPS düşüşünün neyden kaynaklandığı beni (bir izleyiciyi) ilgilendirmez :(
Sinirlendin bile ufacık şeyde ırkçılık yapacaksan hiç bu işlere bulaşma. (Kaldıki yazarken "ü" harfini bile koymamışsın)
İntro değiştiyse iyi.
Kanal ismi değişime uğrayıncada çok bişeye yaramamış. Hawie diye bi isim saçma :(
Mizah yeteneği olmayabilir elbette, kaldıki bendede yok. Ama mizah yeteneği olmayan bir kişinin izleyicileri eğlendirmesi çok zor.
Ses dengesizliğini ayarlarsan iyi olur :/
Hawie saçma ise Huahwi denen youtuberin adı hepten saçma geliyor. :)

Camon32

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yok öyle yapma. Çıkan videoyu 3-5 defa sıkıştır, ondan sonra edit yap.[DOUBLEPOST=1438295652,1438295627][/DOUBLEPOST]
O gevur qnq
Editi nereden yapayım peki ? birde format factory u daha önce denedim! videolarımın kalitesini acayip düşürüyor 720p ayarında!