Selamlar arkadaşlar, 2014 yılında güzel bir survivor serisi yapmıştım. Gerçektende çok beğenilmişti. Ve tam 20 kişi bu seriye dahil olmuştu. Ancak ozaman kendim yapıyordum sunucuyu şimdi bana 2 adet builder lazım biri adaları tek başına yapacak Mavi ve kırmızı adaları biri ise Oyunları yapıcak benle beraber, Builderler oyuna katılıcak. Her bölümde bir video çekicem bu seferki Survivor serimize başvurular yapılıcak. Ve takımlar 3vs3 şeklinde yarışıcaklar. İlk 2 bölüm yani 2 günde kimse seriden elenmicek. Ancak seri toplam 8 bölüm olucak ilk 2 gün oyunları, 5 eleme oyunu ve 1 adet bölümde final olucak ve kazanan arkadaşa premium hediye edicez. Builderlar başvurmadan seriye katılabilecekler. Şimdi alım formuna geçelim bana 2 adet becerekli mimar lazım. (*) zorunlu demektir. Alınan arkadaşlara skype üzerinden iletişime geçiceğim. Lütfen rehber v.s için gelmeyin bu bir Survivor oyunudur. İp adresi skypeden vericem. Normalde Minecraft Survivor 2 olucaktı ancak aradan 3 yıl geçtiği için daha güzel bir başlangıç yapmak istedim. Daha iyi bir başlangıç.
İsim,soyisim,nickname* :
Yaşınız (min 13)* :
Kaç yıldır minecraft oynuyosun* :
Kaç yıldır buildersin* :
World edit bilgin %* :
Skype (mikrofon zorunlu)* :
İsim,soyisim,nickname* :
Yaşınız (min 13)* :
Kaç yıldır minecraft oynuyosun* :
Kaç yıldır buildersin* :
World edit bilgin %* :
Skype (mikrofon zorunlu)* :