Öncelikler herkese merhaba.
Minecraft ' ta survivor bölümleri çekmeyi düşünüyorum bir harita yaptım kendim 3 tane ada var 2 tanesi takımarın adası 1 taneside ada konseyi ve oyunadası (yani 2 side aynı adada olucak) altta map in 3b resmi var:
LÜTFEN AŞAĞIYI DİKKATLİCE OKUYUN VE BAŞVURUDA GERÇEKLERİ YAZIN YAŞINIZI VS. BÜYÜK GÖSTERMEYİN ÇOLUK ÇOCUKLA UĞRAŞMAK İSTEMİYORUM !!!
Gerekenler:
1)3 Tane İyi çekim yapabilen kameraman. Her bölüm yaklaşık 10 15 dk. olacak
1. ve 2. kameraman : takım adalarında çekim yapıcak (survivor'ı izlemişse bilir) ve herzaman orda durucak oyuncular oyuna veya ada konseyine gittiklerinde çekimi durdurucak (bilgisayarlarının hızlı olması önemli video sırasında kasmamalı ve fraps veya bandicam gibi programlar kullansın)
3. kameraman : Oyun adasında oyunları çekicek ve ada konseyinde çekim yapıcak (aynı şekilde onunda biligsayarının iyi olması lazım)
2)Her iki takımdanda 5 kişi olucak (toplam 10 :sırıtmak
ve oyunbozanlık yapılmayacak ve 12 yaş üstü olursa daha iyi olur çoluk çocukla uğraşmayayım. yani karşı takıma gitmeye falan çalışmak yok veya nods gibi hileler kullanılmayacak. Takım isimleri kadro toplandıktan sonra belirlenecek.
3)HERKESTE mikrofon bulunmak zorunludur.
NOTLAR:
1-Çekimler pazartesi - çarşamba - cuma (cuma yerine cumarteside olabilir) günleri yapılacak.
2-Takımda birinin gelmediği gün olabilir yinede o gün çekim yapılacak.
3-Çekimler YouTube'a yüklenecek, Kameramanlar çekdiği videoları bir siteye (rapidshare,hotfile vb.) upload edecek ben onları kendi bilgisayarımda ayarlıcam. Eğer Upload hızı yüksek olan biri varsa YouTube o yükleyebilir.
Başvuru için:
Ad:
Soyad:
Doğum tarihi-Yaş:
bunları yazıp özel mesaj atsınlar çarşamba günü başvurular kapanıyor.
-Erhan Güven-
Teşekkürler...
Minecraft ' ta survivor bölümleri çekmeyi düşünüyorum bir harita yaptım kendim 3 tane ada var 2 tanesi takımarın adası 1 taneside ada konseyi ve oyunadası (yani 2 side aynı adada olucak) altta map in 3b resmi var:
LÜTFEN AŞAĞIYI DİKKATLİCE OKUYUN VE BAŞVURUDA GERÇEKLERİ YAZIN YAŞINIZI VS. BÜYÜK GÖSTERMEYİN ÇOLUK ÇOCUKLA UĞRAŞMAK İSTEMİYORUM !!!
Gerekenler:
1)3 Tane İyi çekim yapabilen kameraman. Her bölüm yaklaşık 10 15 dk. olacak
1. ve 2. kameraman : takım adalarında çekim yapıcak (survivor'ı izlemişse bilir) ve herzaman orda durucak oyuncular oyuna veya ada konseyine gittiklerinde çekimi durdurucak (bilgisayarlarının hızlı olması önemli video sırasında kasmamalı ve fraps veya bandicam gibi programlar kullansın)
3. kameraman : Oyun adasında oyunları çekicek ve ada konseyinde çekim yapıcak (aynı şekilde onunda biligsayarının iyi olması lazım)
2)Her iki takımdanda 5 kişi olucak (toplam 10 :sırıtmak
3)HERKESTE mikrofon bulunmak zorunludur.
NOTLAR:
1-Çekimler pazartesi - çarşamba - cuma (cuma yerine cumarteside olabilir) günleri yapılacak.
2-Takımda birinin gelmediği gün olabilir yinede o gün çekim yapılacak.
3-Çekimler YouTube'a yüklenecek, Kameramanlar çekdiği videoları bir siteye (rapidshare,hotfile vb.) upload edecek ben onları kendi bilgisayarımda ayarlıcam. Eğer Upload hızı yüksek olan biri varsa YouTube o yükleyebilir.
Başvuru için:
Ad:
Soyad:
Doğum tarihi-Yaş:
bunları yazıp özel mesaj atsınlar çarşamba günü başvurular kapanıyor.
-Erhan Güven-
Teşekkürler...