Minecraft Survivora Katılmak İster misin ? (Survival Değil)

Sizce Bu Konu Tutar mı ? Eğlenceli mi ? Katılmak İster misiniz ?

• Evet,katılmak isterim

Kullanılan: 4 80.0%
  • Yok be pampa

Kullanılan: 1 20.0%

• Kullanılan toplam oy
    5
  • Anket kapatılmış .

Jr_Lykos

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Merhaba ben Hakan.Buna benzer bir seriyi başka youtuberlar da yaptı belki bilirsiniz.Ama ben böyle birşeyi izlemekten bıktım ve artık survivora neden kendimi dahil etmiyorum dedim.Eğer sizde katılmak isterseniz aşağıdaki skype adresinden beni ekleyebilir yada konuya mesaj atabilirsiniz.Eğer katılım 7 8 kişiye ulaşırsa server hazırlaklarını bitiricek, 10 12 kişiye ulaşıncada serveri başlatıcağız.Öyle server kurmadan çok anlamam.Eğer build,server vs konularda yardımcı olabilecek arkadaşlar varsada yine benimle iletişime geçerlerse çok sevinirim.Dediğim gibi katılım olursa ileriki zamanlarda server fotoğraflarını paylaşıcam.

Konuya gelelim.Biliyorsunuzdur illaki.2 Takım olucak.Her takımın kendine ait adası var. Her 1 yada 2 günde bir ödül oyunu yapılacak ve size adada işinize yarayacak eşyalar verilecek.Adada kendi yiyeceklerinizi yapabilmeniz için size gerekli materyaller verilecek.Tarım yapabilir ve balık tutabilirsiniz.Tarımızı arttırmak için yada olta kazanmak için ödülü oyunu kazanabilirsiniz.Ayrıca yine bazı günler eleme oyunları yapılıcak ve kaybeden kişiler server tekrar başlayana kadar birdaha yarışmaya dahil olamayacak.Ayrıca dokunulmazlık oyunlarıda olacak vb vb. Konu bu. Umarım sizlerde destek verir ve katılmak istersiniz.

Skype adresim: hkntutus766 (profil fotoğrafım forumdakiyle aynı)

Konuyla ilgilenenler lütfen bana ulaşsın

Jr_Lykos

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
skype yok telefon numaranı verirsen yapabilirim veya burdan konuşarak
telefon numaramı vermek istemiyorum whatsapp kullanmıyorum zaten. eğer sen bir skype hesabı oluşturursan çok daha iyi olur zaten oyunu oynarken de skype içinde konuşuyor olacağız. Skype hesabı oluşturmaya karar verirsen lütfen kendi skype ismini yaz yada benim skype ismimi ekle. kararını da yazarsan sevinirim :)