minecraft ta en çok taraftar hangi tamının gir ve takımını yaz

lolkraltrol

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Adam Olda Kendi Takımının Arkasında DUR
bana adamlığı soran adama bak sanki adamda bana adamlık öğretcek boru gibi sizi real yendi grruplarda barca olsaydı galiba 9-0 falan olurdu ve yine ballıydınız casillas gomez in yüzünden sakatlandı yani casillas olsaydı durum 7-0 falandı

boradurak07

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
bana adamlığı soran adama bak sanki adamda bana adamlık öğretcek boru gibi sizi real yendi grruplarda barca olsaydı galiba 9-0 falan olurdu ve yine ballıydınız casillas gomez in yüzünden sakatlandı yani casillas olsaydı durum 7-0 falandı

Gitsin Bakalım Fenerbahçe Oynasın RealMadridle Fener Gelsin Bakalım Hadi Bide Görelim Sizi 2 Sezondur Yeniyoruz la Sizi [Arsenal Maçlarınıda Unutma teknik direktörnüzde Dediği Gibi Çok Goller Görüceksiniz]

lolkraltrol

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Gitsin Bakalım Fenerbahçe Oynasın RealMadridle Fener Gelsin Bakalım Hadi Bide Görelim Sizi 2 Sezondur Yeniyoruz la Sizi [Arsenal Maçlarınıda Unutma teknik direktörnüzde Dediği Gibi Çok Goller Görüceksiniz]
hatırla bakalım derbilerde normal maçlarda eufa da spor toto da en fazla kim galip gelmiş unutmaki 2-1 durumu

lolkraltrol

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
sen tarihe bakmıyon galiba siz bizi 7-0 yenidiniz zamanı la 1900 larda şu an 2000 yılındayız uyan 1900 yıllardaki adamlar emekli oldu hala bizi yenebilirmisiniz diyorsun tabikide her yolla fener gömer

boradurak07

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Gelsin Gömsün Bakalım FENEV ASLAN KANARYAYAMI GÖMER Artık Orasını Bilmem [Irkcı Fenev]
[İşde Bunları Barındırmıcan Bu Ülkede][DOUBLEPOST=1379778934,1379778323][/DOUBLEPOST]Bugünlük Bukadar Forum Yeter Benim İçin Ve Size Bir Videoyla Veda Ediyorum SAZAN Fener[Yazıkla Bide Sahaya İniyorlar]

batuahn elmental creepe

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
ya bir şey söyliyeceğim bu ülkenin %50 si fener %40-%30u Galatasaray %20-%10u Beşiktaş nedeni ener herşeyi sabote ediyor bu milletin çoğu cahil cümela insanlar ama Galatasaray ve Beşiktaş hep daha bilgili daha kaliteli insanlar tutar yani her durumda <3GALATASARAY<3

Faredevriii

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
ya bir şey söyliyeceğim bu ülkenin %50 si fener %40-%30u Galatasaray %20-%10u Beşiktaş nedeni ener herşeyi sabote ediyor bu milletin çoğu cahil cümela insanlar ama Galatasaray ve Beşiktaş hep daha bilgili daha kaliteli insanlar tutar yani her durumda :kalp:GALATASARAY:kalp:

Bu ülkenin neresi fener galatasaraylılar ntv sporun araştırmasında fenerlilerden %20 daha çok 2013 de git araştırda gel bilip bilmeden konuşma

enesarda

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kimsenin tutmadiği takım ANKARAGÜCÜ! ankaraliyik allahin adamiyik!