Yardım Minecraft ta hiçbir servera giremiyorum

Naydingel

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Oyun Sürümü
tüm sürümler
Herhangi bir servera girmeye çalıştığımda java.lang.NullPointerException: group hatası alıyorum

Ekli dosyalar

• sadadadadada.png
    sadadadadada.png
    175.4 KB · Görüntüleme: 265

Mugetsu42

Create a Different World
En iyi cevaplar
2
Screenshot_1.jpg

Böyle bir açıklama buldum. Tam çeviremedim. Çevirdiğimi anlamadım. Kullandığın launcher'in görünürlüğünü değiştirmekle ilgili birşeylerden bahsediyor. Görseldeki açıklamayı anladıysan uygula ya da başka bir launcher ile tekrar dene sunuculara girmeyi.

Naydingel

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Ekli dosyayı görüntüle 135223

Böyle bir açıklama buldum. Tam çeviremedim. Çevirdiğimi anlamadım. Kullandığın launcher'in görünürlüğünü değiştirmekle ilgili birşeylerden bahsediyor. Görseldeki açıklamayı anladıysan uygula ya da başka bir launcher ile tekrar dene sunuculara girmeyi.
görünürlüğünü nasıl değiştirebilirim başka launcherlerle çok denedim ama olmuoyr

bluera

Fiercely unapologetic.
Geliştirici
Emekli
En iyi cevaplar
13
Oyun kapalıyken Windows arama kısmına CMD yazın ve yönetici olarak çalıştırın. Açılan pencereye netsh winsock reset yazın. İşlemin tamam olduğundan emin olduktan sonra bilgisayarınızı yeniden başlatın ve .minecraft klasörünü silip tekrar kurulum yapın. Umuyorum ki sorununuz çözülecektir.

Kovalski

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
1.12 ile girdiğin için oluyor daha düzgün bir sürümle dene 1.12.2 gibi sunucunun sürümü ne ise onla gir

Naydingel

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Oyun kapalıyken Windows arama kısmına CMD yazın ve yönetici olarak çalıştırın. Açılan pencereye netsh winsock reset yazın. İşlemin tamam olduğundan emin olduktan sonra bilgisayarınızı yeniden başlatın ve .minecraft klasörünü silip tekrar kurulum yapın. Umuyorum ki sorununuz çözülecektir.
Hiçbir Değişiklik olmadı aynı hatayı almaya devam ediyorum