Yardım Minecraft ta oluşturduğum dünyaya bir daha giremiyorum

WanMade

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
Minecraft ta modlu survival oynuyorum tek başıma yaklaşık 40-50 tane mod var.Dünyayı oluşturuyorum oynuyorum oynuyorum sonra kaydedip çıkıyorum odünyaya tekrar girmek için tıkladığımdadünyayı yükleme ekranında donuyo oyun ve düzelmiyo bende görev yöneticisinden kapatmak zorunda kalıyorum çözümünü bilen varmıdır acaba (sürüm 1.16.2 işinize yaramı bilmem ama)

AdexTR

Muvaffakiyetsizleştiriveremeyebileceklerimizdenmiş
Emekli
En iyi cevaplar
112
Bu işlemlerden önce yedek alın. Başka bir sürümde o dünyayı açıp açmadığınızı kontrol edin. Eğer açamıyorsanız çok fazla mod olduğundan olabilir, dolayısıyla modları tek tek kaldırıp tekrar giriş yapmayı denemek lazım fakat 1.16.2 olmayan modlardan başlarsanız çok daha hızlı çözülmüş olur çünkü bazı modlar sürüm uyumsuzluğu durumunda bu hataya sebep olabiliyor. Kesin bir şeyler söylememiz için crash report görmemiz gerekiyor.

Jakinda

Blind Bandit
En iyi cevaplar
7
Ayrıca dünya oluşumu ile ilgili bazı modlar da sorun çıkartmış olabilir. Eğer hiçbir şey değiştirmediysen modla alakası yok. Ramin yetersiz geliyor olabilir. Bir de oyunu ilk oynadıktan sonra kapatırken dünyayı kaydedip oyundan çıkış yapmadıysan yani alt f4 veya görev yöneticisinden kapattıysan dünya zarar görmüş olabilir.