- En iyi cevaplar
- 62
Bu sistemi baska bir yere gormedim eger daha once yapan olduysa ozur dilerim.
bence diger sistemler ile bi karsılastır hepsinin aslında aynı hızda oldugunu goreceksin [DOUBLEPOST=1395319390,1395319330][/DOUBLEPOST]Bence çok işe yaramaz :/
Yani hız bakımından..
onu biliyorum ama amacım yeni bir sey denemek.Kardeşim Youtube'da bunla aynı hızda şeyler var. Ayrıca benim daha kolay bir sistemim var:
> veya < = Repeater
R = Kızıltaş
D = Dispenser
R > RRRD Kızıltaş meşalesi koy hemen kır bitti
R < R
Haklısın fikirlerine bir sey diyemem emek sonuçta.bence diger sistemler ile bi karsılastır hepsinin aslında aynı hızda oldugunu goreceksin [DOUBLEPOST=1395319390,1395319330][/DOUBLEPOST]
onu biliyorum ama amacım yeni bir sey denemek.
yorumlarınız icin tesekkur ederim daha baska fikirleriniz var mı? [DOUBLEPOST=1395319492][/DOUBLEPOST]bence diger sistemler ile bi karsılastır hepsinin aslında aynı hızda oldugunu goreceksin [DOUBLEPOST=1395319390,1395319330][/DOUBLEPOST]
onu biliyorum ama amacım yeni bir sey denemek.
Emegin ve fikrin degerini bilen az kisi kaldı dunyadaHaklısın fikirlerine bir sey diyemem emek sonuçta.
Yapım geregi sürekli yeni icatlat dusunuyorum ama yeterli malzemem olmadıgı icin gercek dunyayı bıraktım minecraft icin dusunuyorumSagol kardesim ama fikrin çok mantıklı bayağı bi etkilendim onu yapmak nereden aklına geldi ki
Belki ilerde adını duyarız icadınlaYapım geregi sürekli yeni icatlat dusunuyorum ama yeterli malzemem olmadıgı icin gercek dunyayı bıraktım minecraft icin dusunuyorum
Tardis bitince olur sanirim oyle bir seyBelki ilerde adını duyarız icadınla
hosgeldin uzun zaman oldu gorusmeyeli.bu çok kolay ve çok paylaşılmış bir sistem bundan daha iyilerini de gördüm
hoşbulduk seni unuttum tanımıyorumhosgeldin uzun zaman oldu gorusmeyeli.
bende gordum daha iyilerini.
bosver okadar onemli degilim zatenhoşbulduk seni unuttum tanımıyorum
bosver okadar onemli degilim zaten