Minecraft TARDIS Yapımı- Bu ikincisi kullanımı çok kolay

Salturbone

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
Bir icat daha . Doyamıyorum sana :D İçine girmeden ışınlasa daha iyi olabilirdi. blok dünyasının yaptığı bir şey vardı o daha gerçekçi...

furkan3000

Obsidyen Madencisi
Emektar Üye
En iyi cevaplar
62
Keske onun haritasini indirip sistemi ona kursaydim sekil olarak gercekten guzel yapmis ama tabi ki onun tardisi seyahat edemiyor ama benim ki seyahat edebiliyor zaten benimkini youtubedeki onlarca TARDIS ten ayıran sey seyahat edebilme ozelligi

Son düzenleme:

KRHN

Yazılımcı Beyefendi
En iyi cevaplar
0
Çok yaratıcı ve mantıklı bir sistem olmuş en yakın zamanda kodları inceleyeceğim.

KRHN

Yazılımcı Beyefendi
En iyi cevaplar
0
Biliyorum Konu Kapandı Sayılır Çok Uzun zaman Sonra yazıyorum Ama yazmassam ölürüm

Ben Bu Tardisin Hiç Işınlanma Merdiven Ve ya Hile olmadan İçi Dışından Daha Büyük Olanını Yapabiliyorum

Siz Eski Modacılar Hep Işınlanmayla :D
Ölü konulara cevap yazmak yasak. Congratulations Horter!

Son düzenleme:

MahmuTr

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Biliyorum Konu Kapandı Sayılır Çok Uzun zaman Sonra yazıyorum Ama yazmassam ölürüm

Ben Bu Tardisin Hiç Işınlanma Merdiven Ve ya Hile olmadan İçi Dışından Daha Büyük Olanını Yapabiliyorum

Ne Hortlattın Be !

furkan3000

Obsidyen Madencisi
Emektar Üye
En iyi cevaplar
62

komut bloğuyla bi yolu varsa de (eğeer içine girince tardisi etrafımıza clone veya setblock komutu ile inşa etmesini sağlayan bişeyse biliyorum ama survivalde çok kötü olur o)