Minecraft Tarihine Damga Gibi Bir Düşünce Server Sahipleri %100 Mükemmel Fikir Konuya Bakın !

janhendix2

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Merhaba Minecraft Server Sahipleri;
Bugün Sizlere Bir Fikir Paylaşımı Yapacağım birçok Minecraft Server Açılıyor Sağlam Bir Altyapıyla
Benim Fikirimin %90 Tutacağına İnanıyorum Çok Fazla Konuşmadan Size Düşüncemden Bahsedeyim
Olunabirliğini Bilmiyorum Olabilirde Olmayabilirde Ama Üzerinde Çok Uğraşılırsa Tutacağına Eminim.
Öncelikle Bu Çoğu Minecraft Serverdan Farklı Olacak Oyun Farklı Bir Sisteme Dönüşcek
Oyuna Giren Oyuncular 2 Krallıktan Birini Seçicek Örneğin Mavi Krallık Kırmızı Krallık
Mavi Krallığı Seçen Oyuncular Önceden Hazırlanan Koskoca Bir Kaleye Işınlanacak Kırmızı Seçenlerde Kendi Kalelerine Işınlanacak Oyuncular 2 Krallıktan Birine Girip Yaşamlarını Sürdürmeye Çalışacaklar
Yine Arsalar-Marketler vs Olacak Fakat Amaç Kendi Krallıklarını Savunmak Günün veya Haftanın Belli Saatlerine Krallık Savaşları Olacak Hem Alışılagelmişin Dışında Bir Oyun Olur Hemde Müthiş Bir Server
Fikirimin Devamı Var ! Üzerine Ekleye Ekleye Müthiş Bir Projeye İmza Atabiliriz.
Bana Ulaşabilmeniz İçin : Skype Adresim = enes.erkan3
Sunucu Sahipleri Server Sahipleri Benimle İletişime Geçebilir
Konuma Göz Attığınız İçin Teşekkürler Herkese İyi Forumlar
Yorum Atarak Düşüncelerinizi Belirtiniz Şimdiden Teşekkürler !

Ataberk1880

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
1
Ve bu bir fikir değil malesef. Bu zaten RGP serverlerin mantığıdır. Tabi Türkiyede RPG server demek Ateri (Bilmeyen varsa diye yazıyorum dünyanın ile playstation u gibi düşünebilirsiniz. Kasetle çalışırdı.) de GTA V oynamak demek malesef.

nerolucien

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Çok mu Metin2 oynadın? Kardeşim istediğin çok basit bir şekilde yapılabilir. BungeeCord'la iki server açarsın. Birisini Mavi birisini Kırmızı yaparsın bu şekilde aralarında hiçbir bağ olmaz. Ek bir serverlada buluşacakları yerleri yaparsın orman vb gibi.

♕TheProfessional♕

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Aynı yorumu tekrar yazıyorum.Bu fikir herkesin basit temel fikri yani.Faction ve HUB server açmamaya çalıştklarında akıllarına ilk bu fikir geliyor.Yaratıcı ol.[DOUBLEPOST=1378302648,1378302573][/DOUBLEPOST]
Ve bu bir fikir değil malesef. Bu zaten RGP serverlerin mantığıdır. Tabi Türkiyede RPG server demek Ateri (Bilmeyen varsa diye yazıyorum dünyanın ile playstation u gibi düşünebilirsiniz. Kasetle çalışırdı.) de GTA V oynamak demek malesef.

Robocop oynamayı özeldim...
101 oyun barından kasetimi özledim...
Nostalaji , ne de mükemmel bir şey bu böyle :parti: