Minecraft Tarihine Damga Gibi Düşücek Bir Fikir Detay İçeride Server Sahipleri !!!!

janhendix2

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Merhaba Minecraft Server Sahipleri;​
Bugün Sizlere Bir Fikir Paylaşımı Yapacağım birçok Minecraft Server Açılıyor Sağlam Bir Altyapıyla​
Benim Fikirimin %90 Tutacağına İnanıyorum Çok Fazla Konuşmadan Size Düşüncemden Bahsedeyim​
Olunabirliğini Bilmiyorum Olabilirde Olmayabilirde Ama Üzerinde Çok Uğraşılırsa Tutacağına Eminim.​
Öncelikle Bu Çoğu Minecraft Serverdan Farklı Olacak Oyun Farklı Bir Sisteme Dönüşcek​
Oyuna Giren Oyuncular 2 Krallıktan Birini Seçicek Örneğin Mavi Krallık Kırmızı Krallık​
Mavi Krallığı Seçen Oyuncular Önceden Hazırlanan Koskoca Bir Kaleye Işınlanacak Kırmızı Seçenlerde Kendi Kalelerine Işınlanacak Oyuncular 2 Krallıktan Birine Girip Yaşamlarını Sürdürmeye Çalışacaklar​
Yine Arsalar-Marketler vs Olacak Fakat Amaç Kendi Krallıklarını Savunmak Günün veya Haftanın Belli Saatlerine Krallık Savaşları Olacak Hem Alışılagelmişin Dışında Bir Oyun Olur Hemde Müthiş Bir Server​
Fikirimin Devamı Var ! Üzerine Ekleye Ekleye Müthiş Bir Projeye İmza Atabiliriz.​
Bana Ulaşabilmeniz İçin : Skype Adresim = enes.erkan3
Sunucu Sahipleri Server Sahipleri Benimle İletişime Geçebilir​
Konuma Göz Attığınız İçin Teşekkürler Herkese İyi Forumlar​
Yorum Atarak Düşüncelerinizi Belirtiniz Şimdiden Teşekkürler !​

Hsbas

Berk
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
StarCraftTR'de tamamiyle hazır şekilde bu sistem bulunuyordu.
Fakat bu sistem için gerekenleri yapmak için belli şeylerden fedakarlık edip sistemi mantıklı hale getirmek gerekiyor.
Ne yazık ki Türk oyuncular buna hazır değil ..

janhendix2

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Fedakarlık edip sistemi mantıklı hale getirmek istiyor yazmışsınız ben zaten 2 günde pat diye yapalım demiyorum herşeyi yoluna uygun zamanla yapalım diyorum sizin kendi sunucunuz varsa iletişime geçebiliriz 1-2 Günde Olcak Şeyler Değil Yorumunuz İçin Teşekkürler

Hsbas

Berk
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Fedakarlık edip sistemi mantıklı hale getirmek istiyor yazmışsınız ben zaten 2 günde pat diye yapalım demiyorum herşeyi yoluna uygun zamanla yapalım diyorum sizin kendi sunucunuz varsa iletişime geçebiliriz 1-2 Günde Olcak Şeyler Değil Yorumunuz İçin Teşekkürler
25 günlük süreçte uygun zaman oluşmadı ne yazık ki.
Evde olsaydım ne derece büyük bir sistem hazırlandığını ve kullanılamadan yok olduğunu gösterebilirdim.

janhendix2

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Dediğim Gibi Fikirlerim Bu kadarla Kalmıyor Hem Sizin Yaptıklarınızı Görmeden Bir Şey Söylememin Mümkinatı Yok.

Hsbas

Berk
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Dediğim Gibi Fikirlerim Bu kadarla Kalmıyor Hem Sizin Yaptıklarınızı Görmeden Bir Şey Söylememin Mümkinatı Yok.
Haritamız: ( İsimleri paylaşmamamın nedeni emek hırsızları.)

Şu şekildede tüm haritadan birkaç parça.
Yukarıda gördüğün tüm harita bire bir boyutlarında tamamen yapılarla kaplanmış şekilde, pluginleri ile birlikte hazırdı.