Minecraft Tarihine Müthiş Bir Fikir Kesinlikle Düşünülebilir Müthiş Bir Düşünce

janhendix2

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Merhaba Minecraft Server Sahipleri;​
Bugün Sizlere Bir Fikir Paylaşımı Yapacağım birçok Minecraft Server Açılıyor Sağlam Bir Altyapıyla​
Benim Fikirimin %90 Tutacağına İnanıyorum Çok Fazla Konuşmadan Size Düşüncemden Bahsedeyim​
Olunabirliğini Bilmiyorum Olabilirde Olmayabilirde Ama Üzerinde Çok Uğraşılırsa Tutacağına Eminim.​
Öncelikle Bu Çoğu Minecraft Serverdan Farklı Olacak Oyun Farklı Bir Sisteme Dönüşcek​
Oyuna Giren Oyuncular 2 Krallıktan Birini Seçicek Örneğin Mavi Krallık Kırmızı Krallık​
Mavi Krallığı Seçen Oyuncular Önceden Hazırlanan Koskoca Bir Kaleye Işınlanacak Kırmızı Seçenlerde Kendi Kalelerine Işınlanacak Oyuncular 2 Krallıktan Birine Girip Yaşamlarını Sürdürmeye Çalışacaklar​
Yine Arsalar-Marketler vs Olacak Fakat Amaç Kendi Krallıklarını Savunmak Günün veya Haftanın Belli Saatlerine Krallık Savaşları Olacak Hem Alışılagelmişin Dışında Bir Oyun Olur Hemde Müthiş Bir Server​
Fikirimin Devamı Var ! Üzerine Ekleye Ekleye Müthiş Bir Projeye İmza Atabiliriz.​
Bana Ulaşabilmeniz İçin : Skype Adresim = enes.erkan3
Sunucu Sahipleri Server Sahipleri Benimle İletişime Geçebilir​
Konuma Göz Attığınız İçin Teşekkürler Herkese İyi Forumlar​
Yorum Atarak Düşüncelerinizi Belirtiniz Şimdiden Teşekkürler !​

Lumia

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Müthiş Fikir Ama Konuya Bir Developer (Yanlış ise Özür Dilerim) El Atması Gerek :)