Kullanıcı0000
Donuts :3
- En iyi cevaplar
- 0
Paintmi ... Sakami
Son düzenleme:
şimdi mauseni al zorla kopart ve pcyi kafanda kır..Paint ?!... +1
Aksam aksam sinirini baska insanlardan cikartma git uyu -__- insanlara laf atmak yerine daha iyi digilmi ?şimdi mauseni al zorla kopart ve pcyi kafanda kır..
paintle yazışmayı gizlemiş zekası 999999999999 metre geride olan kardeş.
haksız olduğunu kabul edemeyince direk git uyu egoistliğine başlıcam şimdi.Aksam aksam sinirini baska insanlardan cikartma git uyu -__- insanlara laf atmak yerine daha iyi digilmi ?
GT-I8150 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Ben senin icin iyi olur diye dedim ... Ama hani bana bi gicikligin varsa soyle yaptigim bi hata soyle paint +1 bunda nevar paintti kullanmis onla ilgili kucuk bi dalga gectim ... Hemenofkelenmene gerek yokhaksız olduğunu kabul edemeyince direk git uyu egoistliğine başlıcam şimdi.
hatan şu: forumda birşeyi beğendiysen 1+ yazmak yasak beğen butonuna tıklamak zorundasın kural o.Ben senin icin iyi olur diye dedim ... Ama hani bana bi gicikligin varsa soyle yaptigim bi hata soyle paint +1 bunda nevar paintti kullanmis onla ilgili kucuk bi dalga gectim ... Hemenofkelenmene gerek yok
GT-I8150 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Heh ... Bastan desen tamam ... Bak hatali imisim duzelttim ok ?hatan şu: forumda birşeyi beğendiysen 1+ yazmak yasak beğen butonuna tıklamak zorundasın kural o.
Kavga etmeyin diyon kendin ediyon kardeş kusura bakmaKavga ettiğiniz şeye bak. Bunlar benim için normal bundan daha beterlerini gördüm.
Atarli yasin DETECTEDhaksız olduğunu kabul edemeyince direk git uyu egoistliğine başlıcam şimdi.
şu bizim anti-tapatalk imzalar gelse bayrama edecez de.Atarli yasin DETECTED
Forumda birşeyi sormadan önce google kullanın. Bu bir imzadır genele söylenmiştir. Tapatalktan giriyorum.
o zaman tabletin şarjı bitince onu jarza tak telefonu al onun bitince tableti çıkar yerine telefonu tak şarja o andada tabletle oyna öyle gitsinuyumakla ne alakası var benim gözerimden kan akıyor ama haa bilgisayardayım
Bilgisayardan kalkınca elime tableti alıyom. şaryı bitiyo
telefon oynuyom onunda şarjı bitiyor![]()
ben etmiom bu şağız zokuoKavga etmeyin diyon kendin ediyon kardeş kusura bakma
Valla hiç düşünemedim sağol kardeş çok teşekkürler bende nası bir salağım ya ?şu bizim anti-tapatalk imzalar gelse bayrama edecez de.
+ no hartt! pls![DOUBLEPOST=1407926824,1407926711][/DOUBLEPOST]
o zaman tabletin şarjı bitince onu jarza tak telefonu al onun bitince tableti çıkar yerine telefonu tak şarja o andada tabletle oyna öyle gitsin[DOUBLEPOST=1407926896][/DOUBLEPOST]
ben etmiom bu 20 yaşındaki şuanda facebookta olması gereken 20 yaşındaki adam sokuo kavgaya