Minecraft tarihinin en iyi survival island seed'i

Lobster

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Seed'i kendim buldum ve suana kadar gordugum en iyi survival island seed'i bence.
Koyde 18 tane villager var ve yaklasik 15 tanesi kutuphaneci ve kutuphanecilerin hepsi enchantli kitap satiyor.(Kitaplar her yeni dunya olusturdugunuzda rastgele olarak degisiyorlar.) Ayrica direkt adanin icinde de bir spawner var.

Gerisini zaten videoda gorursunuz.

Seed'e videodan ulasabilirsiniz. Eger direkt seed'i kopyalamak isterseniz videonun aciklama kismina seed'i ve spawner'in koordinatini koydum.

Lobster

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Tesekkurler.

Eger adadan ayrilip, karaya gitmek isteyenler olursa, spawn oldugumuz noktada, koye yakin bir yerlerde okyanusta bir kum yigini var, o yigini duz takip edip en yakin karaya ayak basabilirler. Ayrica o karanin girisinde de koyu renk, acik renk agaclar, pumpkin ve domuzlar var, biraz daha duz gidersenizde karli bir bag var, oradan da karlari toplayip kardan adam yapar ve kar makinesi yaratabilirsiniz.

Adada eksik olan seyler bunlardi sadece ve onlarinda cozumu ayagimizin altinda direkt.

vErdemSoykal

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Cidden iyiymiş ayrıca sonunda farklı bir seed gördüğüme sevindim. Bütün seedler birbirinin aynısıydı neredeyse.