Minecraft Technic { Yardım }

KenJu

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Merhaba arkadaşlar. Technic pack kuruyum dedim kurdum açtım işte ıd şifre felan istiyor. İllaki premium üyelikmi lazım bu technic ' i yüklemek için. Düzgünce premiumsuz oynayamazmıyım ? Bi açıklasanız memnun olurum. İnternette videoları izledim bi şey anlamadım :) adam ıd şifre yazıyo giriyo ben ne yazcam oraya ? Şimdiden teşekkürler.

İyi oyunlar.

kaptan123

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
bilsek yardimci olacağız bu arada bu konuyu bende merak ediyorum bende yapamamiştim

hanza

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
hmm ne desem bende oynuyorum ama technic bulmak çok zor crack için hatta belkide yoktur ama tekkit bulabilirsin belki ben premiumum direkt giriyorum birde eğer technici veya tekkiti crackli veriyona yüklersen her seferinde jar dosyasını değiştirmen lazım

PrOoking

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
ben bi cevap biliyorum hemde oynuyorum ama technic olmuyo tekkit oluyo onu denemedim ama neyse lik var bende

Alperan

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
Arkadaslar bende tehnic war yukledım ama şifre nasıl acaz yardimci olursaniz sevinirim tşkler o kadar üye oldum bı yere ama olmadı :):blase:

minecraftcrafting

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
arkadaşlar ben bi yerden crack yapmıştım şifre istemiyor sadece isim istiyor bide 2. girişte Options dan Clear Chache yapman gerekiyor tabi achiviment ler sıfırlanıyor o kötü.

holostop12

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bu sorunun çözümü basit cracklı launcherın varsa minecraft.netten bi üyelık al (premium olması onemlı degıl) sonra gır oraya ıd sifre olarak buyuk ıhtımal modlu falan bı hata alcaksın forumun technic bolumune goz at ordan bulucaksın emınım bulamassan bana ulas lutfen :)

WRqRanT

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
beyler technic oynamak için ilk önce bu verdiğim linki indirin:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
masaüstüne atin sonra bu verdiğim linketede minecraft sitesi var oraya kaydolun
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
sonra hotmailden onaylayın kayıt oldunuzu sonra technic e girin minecraft sitesinden kaydoldugunuz @hotmail veya adınızı yazın altada şifrenizi yazın

cralistanyunus

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
arkadaşlar bende minecraft teknik var ıd şifre v.b istiyo onu nasıl yapcaz viedoları izledim ama hiçbir şey anlamadım lütfen sölermisiniz ?

kaptan123

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
/register sifre sifre bu kod seni o servera kaydeder register kismini degistirmeyeceksin sifre kismina kendi sifreni yazman lazim sonra tekrar sifreni yazacaksin örnekteki gibi birdahaki girisinde /login sifre şeklinde girebilirsin