Minecraft Tecrübeli Pluginer Aranıyor !

Servox

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar hepinize merhabalar ismim Furkan. Yakın zamanda bir ffa, pvp, serveri açmak istiyoruz ama bunun için bir pluginer'a ihtiyacımız var. Gerçekten bu işte bilgisi olan yarım yamalak bilmeyen kod yazmayı bilen biri gerek. İsteklerimizin yapılması imkansız şeyler olduğunu düşünmüyoruz. İletişime geçmek isteyenler OhDammImBest#2678'e discorddan ulaşabilirler. Ürün konusunda anlaşırsak para konusunda sıkıntı çıkarmayız hepinize iyi günler diliyorum

_BloSweTe_

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
1
Arkadaşlar hepinize merhabalar ismim Furkan. Yakın zamanda bir ffa, pvp, serveri açmak istiyoruz ama bunun için bir pluginer'a ihtiyacımız var. Gerçekten bu işte bilgisi olan yarım yamalak bilmeyen kod yazmayı bilen biri gerek. İsteklerimizin yapılması imkansız şeyler olduğunu düşünmüyoruz. İletişime geçmek isteyenler OhDammImBest#2678'e discorddan ulaşabilirler. Ürün konusunda anlaşırsak para konusunda sıkıntı çıkarmayız hepinize iyi günler diliyorum
Merhaba, benim adım Ege sizinle çalışmayı isterim bu yüzden hakkımdaki bilgileri size aktarmaktayım.

Hakkımda: Adım Ege Yaşım 16, 3 Yıllık web tasarım & plugin & skript & kaliteli discord sunucusu & intro & video edit gibi şeylerle ilgileniyorum. Bunları tabiikide bedavaya vermiyorum nasıl olsa emek veriyoruz değil mi?
Umarım bunu anlarsınız herkes bedava istiyor ama olmaz çünkü emek verilen şeye değer verilir? ve bu kodlamalar çok zor umarım anlarsınız.
Ayrı bir şekilde ücret ödemek istemiyorsanız benim kurduğum discord sunucusunda "Plug Market" Açılımı Plugin Market Anlamışsınızdır.
Dediğim gibi bu sunucuda invite = skript & plugin gibi şeyler.

Discord:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
inmarket

Tecrübelimiyim?

Evet, birçok yerde iş yaptım. Frosty Craft veya daha çok başka sunucuların yazılımcısı oldum. Plugin arada yazarım pek sevmem açıkçası skript veya onun dışındaki yazılımlara daha çok ilgi gösteririm. Domain veya hosting kiralaması yapıyorum "BATİHOST" tarafından satın alıp bir web sitesi hosting & domain sizlere sunmaktayım. Dediğim gibi belirli bir ücretle tabiikide. Umarım birlikte çalışırız.

Teşekkürler,

Ege