Minecraft Tekkit cracked Mp server mod itemleri kullanılmıyor

PiNkHood

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Öncelikle konuyu doğru yere açmadıysam özür dilerim.
Sorunum şu ben tekkit lite server kurdum fakat oyundaki kimse modla alakalı bi item yapamıyor.Ve gamemode geçip aldığımda sağ tık yaptığımda kayboluyor.Yardım ederseniz sevinirim..

grkmkprl

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Tekkit pek anlamasamda doğduğun yerde genelde Op olsan bile bir şey koyamıyorsun 30 birim falan ilerleyip dene olmazsa Server. Propereties ten Hardcore True ise false yap olmazsa nedenini bende bilmiyorum Tekkit nedir hiç bilmiyorum ben bukkite göre söyledim yardım ettiysem azcıkta olsa ne mutlu bana,B-)

En iyi cevaplar
0
bütün modları içine atmaman gerek modlu serverde minimap gibi sadece kendinde gözüken nei gibi çogu şeyi veya yeninden haritayi silip bi modlara bakıp yeniden harita açmayı dene
server kendi kursun haritayi sen elle atma[DOUBLEPOST=1378670148,1378670025][/DOUBLEPOST]olmassa tekkitin indirdigin serverden degil normal servere modları at aynı görevi görürür yanılmıyorsam

Oyunizm

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Tekkit pek anlamasamda doğduğun yerde genelde Op olsan bile bir şey koyamıyorsun 30 birim falan ilerleyip dene olmazsa Server. Propereties ten Hardcore True ise false yap olmazsa nedenini bende bilmiyorum Tekkit nedir hiç bilmiyorum ben bukkite göre söyledim yardım ettiysem azcıkta olsa ne mutlu bana,B-)

Haklısın aynı şey bizimde başımıza geldi op yapmayınca diğeri koyamıyor diğer bir sorunsa eğer üstüne ekleme mod yaptıysanız onlar sıkıntı yaratıyor olabilirler . :)

boradurak07

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
tekkitin orjinal sitesinden serveri dosyasini yükleyip öyle dene
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
sitesinden bulabilrsin tekkit lite server zaten girdiginde sağda Download the Tekkit Lite Server 0.6.5 yazar ordan indirebilirsin

anko27

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Dostum bende de aynı sorun vardı dün çözdüm.
Sanırım sen serveri tekkit server klasörünün içindeki minecraft_server.jar ile serverini açıyordun ama o normal servermiş
yani içinde hiç mod yüklü olmayan server ve bu nedenle de server tekkit olarak sayılmıyor normal 1.4.7 server olarak görünüyor.
Yapman gereken serveri o minecraft_server.jar ile değilde TekkitLite.jar ile açman (çift tıklaman) ilk başta konsol gelmeyebilir
ama merak etme konsol bir süre sonra geliyor.Umarım yardımı dokunmuştur.8-)

Oyunizm

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Dostum bende de aynı sorun vardı dün çözdüm.
Sanırım sen serveri tekkit server klasörünün içindeki minecraft_server.jar ile serverini açıyordun ama o normal servermiş
yani içinde hiç mod yüklü olmayan server ve bu nedenle de server tekkit olarak sayılmıyor normal 1.4.7 server olarak görünüyor.
Yapman gereken serveri o minecraft_server.jar ile değilde TekkitLite.jar ile açman (çift tıklaman) ilk başta konsol gelmeyebilir
ama merak etme konsol bir süre sonra geliyor.Umarım yardımı dokunmuştur.8-)

aynen arkadasla denedik bugun anko27 arkadasımızın dediği gibi oluyor. tekkiti açınca açılıyor +1:)