Minecraft Thumbnail Çalışması

DaxterMorgan

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Merhaba,bu resimleri videolarımızın küçük resimleri olarak yaptım fakat burada da paylaşmak istedim,yorum yapabilir misiniz?

Kaan316

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Banda Böyle Şeyler Yaparmısın Kanalımın adı Oyun Haritası ve mc de survival cekecem oyundaki ismim DarkBarrow skinim

Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Kaan316

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
dexter yardımm et ya ben bu cinema 4d ye rig yüklicem animasyonlar güzelleşsin diyede senşn fotondaki gibi azızları faln acılsın die söyle yapiom olmio

Bilgisayar/Disk C/Prografiles/Maxon/Cinema 4D R 11.5/libary/browser
oraya atiom boş belki steve yaratmam gerekdir dedim yok skypenide versene hem

Kaan316

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
ota kısım neresi ya bide bana dersini versene 5 rig yükledim attım olmioooo 2 si blender 1 si mine imatör icin zaten yardım ett

Batu.

Fus-Ro-Dah!
En iyi cevaplar
0
ota kısım neresi ya bide bana dersini versene 5 rig yükledim attım olmioooo 2 si blender 1 si mine imatör icin zaten yardım ett

lib4d leri attıktan sonra yanda yatay sekmeler olacak. "Content Browser" yazana tıklayıp "Presets"i seç. Sonra senin yükledigin rigler orda çıkar.

Kaan316

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
lib4d leri attıktan sonra yanda yatay sekmeler olacak. "Content Browser" yazana tıklayıp "Presets"i seç. Sonra senin yükledigin rigler orda çıkar.

Allah Razı Olsun Skypeni Versene bu arada[DOUBLEPOST=1377010624,1377010456][/DOUBLEPOST]

İyide İci Boş Riglerin Her programın rigini denedim biri team viverdan yapsın yalvarı