ClassKing77
Kömür Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Şahin gözleri, uyanıklık vee el çabukluğuuAbi sildim mesajı ne ara görüp alıntı yapıyosunuz anlamıyorum ki ben ya![]()
Şahin gözleri, uyanıklık vee el çabukluğuuAbi sildim mesajı ne ara görüp alıntı yapıyosunuz anlamıyorum ki ben ya![]()
40-50 TL yav![]()
En fazla 20 lira en az 10 diyebilirimNe kadar ortalama?
Wooowww!Buldum!!!! Git ve beyaz tişört al!!! Üstünede keçeli kalemle MC yaz.Tebirkler!!!! Artık bir MC tişösrtün oldu![]()
biz amerikadan ayakkabı almıştık kargo 100 tl aykkabı zaten 100 tl 200 tlye almıştık.:surprise:40-50 TL yav![]()
Niye almıştınız ?biz amerikadan ayakkabı almıştık kargo 100 tl aykkabı zaten 100 tl 200 tlye almıştık.:surprise:
Türkiyede satılmıyordu.Çok kaliteli bir ayakkabı'ydı kesinlikle 200 TL'ye değecek bir ayakkabı hatta türkiyede satılsa 200 TL gibi bir fiyata satarlar.Niye almıştınız ?
Neyse ben 1 ayakkabıyı 200 TL ye almak yerine 100 farklı ayakkabıya 200 TL vermeyi tercih ederim beyin bedavaTürkiyede satılmıyordu.Çok kaliteli bir ayakkabı'ydı kesinlikle 200 TL'ye değecek bir ayakkabı hatta türkiyede satılsa 200 TL gibi bir fiyata satarlar.
Vöhh Maşallahbiz amerikadan ayakkabı almıştık kargo 100 tl aykkabı zaten 100 tl 200 tlye almıştık.:surprise:
Evet ama yinede üstünde minecraft yazısı olan bir tişört için değmez en iyisi sen baskı yaptır.Vöhh MaşallahAma Avrupa da 30-40 Tl kargo
![]()
Doğru ama kaliteli bir baskı olur mu?Evet ama yinede üstünde minecraft yazısı olan bir tişört için değmez en iyisi sen baskı yaptır.![]()
Çok kalitesiz bir iste görmüştüm. Adamlar zahmet edip gerçek baskı bile yapmamış. Ama yine de sağol.Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.Cennet.
Burada Ara Bulursun Ve Şuda Var Tabikisi ->Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.