MineCraft , Top yapımı

tolgasm

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar merhaba, internette birçok minecraft top/gun/cannon yapımı videoları mevcut, oklu silahları zaten oyun içinde barındırıyor ben size cannon yapmayı öğretmek için bir video çektim

videoda gördüğümüz sistemse şöyle kuruluyor

yukardaki şemayı oluşturmak için önce yere 7 çubukluk bir çukur açıyoruz kovada suyumuz olması gerekiyor
suyu en başa tetiği koycağımız yere döküyoruz yolun sonuna kadar gittiğini görüceksiniz yolun sonuna merdiven koyuyoruz (suyun içine yada sonraki kareye farketmiyor ama sonraki kareye koyarsanız daha uzağa gider) daha sonra kızıl taş ile şemadaki şekli çiziyoruz ve repeaterları söylenen yere koyuyoruz ve geç bir süreye ayarlıyoruz ne sürede patlasın istiyorsak atılan tnt) daha sonra plan'ın en alt tarafında düğme koy yazan yeri kazıyoruz ve duvarına bir düğme koyuyoruz

son olarak düzeneğin içini tnt ile dolduruyoruz en baş kısım boş kalcak şekilde , merdivenin üstüne ateşlenicek tntmizi koyuyoruz eğer çok yükseğe gitmesini istemiyorsanız üstünü kapatıcak bir şekilde topunuzu kaplamanız tavsiye olunur

JakSocket

Weeaboo
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Minecraft'la ilgili konularınızı uygun bölümlerde açın. Taşıyorum.