Minecraft Trollce Şakalarınız

byMasterTurk

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Minecraft trollce şakalarınız :D Ben başliyim : Arkadaşın kılıcını lava atmak

Vienicome

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Server'ı herhangi bir tarihe geri almak, bence en güzel trollük .3
Nasıl yaptılar bilmiyorum ama hergün girdiğim serverda amaçsızca kazdığım -4000 blok uzunluğundaki tünel yoktu ve sebebi yeni atanan modun kodları karıştırarak server'ı 3-4 gün geriye almasıydı :/
Edit: Server'a adminlerden başka kimse girmiyor artık .-.

Qiang

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Arkadaşımla madendeyken ona vurup lava düşürmek sonrada iskelet vurdu demek .

AzlaazTR

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Tpa Komutunu Ona Tpa Diğil Kendimize Çekmek İçin Kullanrak adami Lava Atmak. :p

Storm

Zombi Katili
En iyi cevaplar
1
Creative mod yok iken, bedrock tuzağı yapmıştım. Kolu çekince lavlara düşüyordun :D Arkadaş heykel yapıyordu, ben onu bedrock tuzağına teleportladım ve kolu çekiverdim. Sonra öldü bu. Arkasından da binbir küfürler :D

CoolBoy12

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Arkadaşın büyük bir özenle yaptığı 8 katlı şahane villasını lavlar içinde gemi niyetine kullandım. Bana söylemediği söz kalmadı :(

Ege.

Altın Madencisi
Ressam
En iyi cevaplar
0
Ben singleplayer oynuyorum; suyun kenarında mal mal dolanan Snow Golem'e bi yumurta atıyorum suda ölüyorlar :D (Forever Alone)

byMasterTurk

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Arkadaşın büyük bir özenle yaptığı 8 katlı şahane villasını lavlar içinde gemi niyetine kullandım. Bana söylemediği söz kalmadı :(
Senin adına üzüldüm[DOUBLEPOST=1403827309,1403827162][/DOUBLEPOST]Bence ebediyen biri buraya gelipte, "ben lava düşürüyorum oda atar yapıp gamemode 1'e geçip diamondu kafamıza atıyor" demeyecek.

Ege.

Altın Madencisi
Ressam
En iyi cevaplar
0
MuratAbiGF'nin bi' olayını hatırlattı bana. Adam hunharca arkadaşının evini yakmıştı çakmakla. :)

_Spiderus_

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
yabancı serverde pluginli skyblock oynuyodum adam adasına invite attı kabul ettim onun adasındaydım elinde her şey vardı vurdum aşağı düştü fu.k dedi sonra adasını s.ktim bir toprak kaldı 1 blok yani sonra adayı ayırdım kendi adamda oynadım :D