Minecraft Türk oyuncularından tek beklentim...

FieldBird

Richie Rich
En iyi cevaplar
0
Şimdi reklam olmasın diye ismini vermeyeceğim yabancı bir sunucuya girdim. Olabildiğince az pluginin bulunduğu tamamen survival üzerine kurulu bu sunucuda (ki buradaki survival diye adlandırılan ama içinde gram hayatta kalma olmayan sunuculardan değil) küçük ve şirin bir durumla karşılaştım.

Gördüğünüz gibi claim atılmamış bir araziye küçük bir tarla yapılmış. Bununla karşılaşan 2 oyuncu da bu yazıyı yazmış.
Çok basit ayrıntılar gibi gelebilir ama kırılan ağaçlar bile yerine ekilmiş. Bunun gibi anlayışlı oyuncuları şu sıralar hiçbir Türk sunucusunda ne gördüm ne de duydum. Ve bu karşılaştığım olay da araştırıp ulaştığım bir şey değil. Bizzat sıkıldığım için rastgele yabancı bir sunucuya girdim ve karşımdaki manzara bu.

Her şey bariz belli ve herkes olayların farkında. Umarım bu yazıları görüp içinde hafif bir vicdan oluşan oyuncular olmuştur. İyi oyunlar.

Pyme

-__-
En iyi cevaplar
0
Bu başlıklar artık ne kadar boş geliyor anlatamam...
Oyuncular Türkiye'de çoluk çocuk, biz ne kadar iyi bir sunucu ve ne kadar iyi bir ortam sağlasakta kıymeti bilinmiyor, mesela hileyi %100 engelledik SO 'nun yaptığını yapıp , hatta daha bile basit sistemle başardık bunu...
Sonuç? 40 50 online da sürünüyoruz , 100 + olan sunucu yarı yarıya düştü, Türkiye'de görülmemiş, hatta dünyada bile sayılı serverlardan olsun diye 7-8 ay uğraştık, elde var 0 resmen.

Böyle başlıkları boşuna açmayın , insanları değiştiremezsiniz... Bu nesil böyle büyüdü.. Böyle davranmayada devam edecek.Sizin emeğinizi sömürecek , kolaya kaçacak , çalacak , dolandıracak , böyle yetiştiriliyor artık çocuklar türkiyede... EULA olmasa , Türkiye'de sunucu açmazdım , kıymetini bilemiyor Türkler...

KarakuleMC

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
1
Bu başlıklar artık ne kadar boş geliyor anlatamam...
Oyuncular Türkiye'de çoluk çocuk, biz ne kadar iyi bir sunucu ve ne kadar iyi bir ortam sağlasakta kıymeti bilinmiyor, mesela hileyi %100 engelledik SO 'nun yaptığını yapıp , hatta daha bile basit sistemle başardık bunu...
Sonuç? 40 50 online da sürünüyoruz , 100 + olan sunucu yarı yarıya düştü, Türkiye'de görülmemiş, hatta dünyada bile sayılı serverlardan olsun diye 7-8 ay uğraştık, elde var 0 resmen.

Böyle başlıkları boşuna açmayın , insanları değiştiremezsiniz... Bu nesil böyle büyüdü.. Böyle davranmayada devam edecek.Sizin emeğinizi sömürecek , kolaya kaçacak , çalacak , dolandıracak , böyle yetiştiriliyor artık çocuklar türkiyede... EULA olmasa , Türkiye'de sunucu açmazdım , kıymetini bilemiyor Türkler...
Aynen katılıyorum. Geçenlerde bir youtube kanalına denk geldim. 10 ve 13 yaşında bir kız sunuyor. Çocukları ailesi çekiyor. Sırf prim yapmak için video başlığı ingilizce ve girişleri ingilizce ve Türkçe yapıyorlar. Kızlar zerre ingilizce bilmiyorlar. Ama prim için çocukları bile o iğrenç beyine çeken ebeveynlerden hayır gelmiyor malesef.

CubeKerem

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Aslında boş ver survival server kurmayı da 2-3 arkadaşınla beraber ufak çaplı bir ağ üzerinden güzelce survival oynayacaksın.

Jacops

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Türk toplumunu kötülemek istemem ama gördügümüz "yardımseverlik" ve "fedakârlık" olayı geçmişte minecraft zamanımızda vardı o zamanlar çok güzeldi.

Şimdi bakıyoruz ormanda p4 armor set dizmiş bir kişi ormana çıkan setsiz kişiyi affetmiyor ve öldürüyor.

Neden sunucu da top kill var kişi illede setsiz kişiyi öldürcek ve sıralamada 1. olarak.

"Yardımlaşma" ve "fedakârlık" gitti onun yerine "rekabet" ve "hırs" geldi.