Minecraft Türk SMP (vanilya sunucu)

TürkSMP

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Sunucu IP Adresi
mcsmpoyna.aternos.me:44633
Oyun Sürümü
1.8.9-1.21.11
★彡 MİNECRAFT TÜRK SMP 彡★

━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━

1.21+ SÜRÜM DESTEKLİ TÜRK SURVIVAL SMP SUNUCUSU

Uzun süreli oynanış arayan Minecraft oyuncuları için özel olarak hazırlanmış,
aktif, eğlenceli ve dolu dolu bir Türk Survival SMP sunucusudur.

Sunucumuz yaklaşık 1 aydır aktif olup her gün düzenli olarak oynayan
aktif bir oyuncu kitlesine sahiptir.
Kısa sürede kapanan sunuculardan sıkıldıysan, burada kalıcı bir dünya seni bekliyor.

SÜRÜM BİLGİSİ
* Minecraft Java 1.21 ve ÜSTÜ
(1.21+ sürümde sorunsuz ve stabil oynanır)

SUNUCU YAPISI & OYNANIŞ
• Tamamen Survival SMP konsepti
• Uzun süreli dünya (ani resetler yok)
• Akıcı, stabil ve lag sorunu olmayan altyapı
• Yeni oyuncular için kolay, tecrübeli oyuncular için tatmin edici sistem
• Tek başına ya da arkadaşlarınla birlikte oynayabilirsin

* PvP & MACERA
• İsteyen oyuncular PvP atabilir
• Survival dengesini bozmayan PvP sistemi
• Nether, End ve zorlu maceralar seni bekliyor
• Aksiyon, keşif ve hayatta kalma bir arada

İLETİŞİM
Discord: ahattaha

* Şimdi katıl, kendi dünyanı kur!
Base yap, build yap, PvP at, keşfet ve 1.21+ destekli uzun soluklu Türk SMP
deneyimini kaçırma!

━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ 2026-03-21_19.18.37.png
2026-03-21_18.18.46.png
2026-03-21_18.00.43.png
2026-03-21_18.12.43.png
2026-03-21_19.18.37.png 2026-03-21_18.18.46.png 2026-03-21_18.00.43.png 2026-03-21_18.12.43.png

mettix_legend

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Sunucuya ilk girince beleş set veriyor sunucu her girişte farklı bir set veriyor bu pvp sunucusumu smp anlamadım admin kötü davranıyor rehber lererde hile değilim nokta koy diyor rehber yok diyorum koymazsan banlarım dedi demedim banladı kısaca adminleri ve rehber leri iyi olsa güzel sunucu lag yok ve spawn çok kötü sunucunun kötü yanlarıda var İİ yanlarıda ben pek onermiyorum

mettix_legend

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Sunucuya ilk girince beleş set veriyor sunucu her girişte farklı bir set veriyor bu pvp sunucusumu smp anlamadım admin kötü davranıyor rehber lererde hile değilim nokta koy diyor rehber yok diyorum koymazsan banlarım dedi demedim banladı kısaca adminleri ve rehber leri iyi olsa güzel sunucu lag yok ve spawn çok kötü sunucunun kötü yanlarıda var İİ yanlarıda ben pek onermiyorum

lynxd

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
1 lag machine yaptım 60 tane falan zırh askısıyla aternos olduğu için beleşe açtıklarını düşünüyorum şu an server çöktü ve kapandı kudurmayın derim yani toxicliği düzeltin

WvWzz

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Sunucu smp mi pvp mi belli degik ilk girişte herkezin oldugu yere atıyor set verior ve bu setler her oldugunde değişiyor adminler oyuncuları dinlemiyor rehberler boş yapıyor 11 ysşındaki çocuğu rehber yapmışlar bazı arkadaşlar belirli nodlar yüzünden ? . Koyamadıkları için ban yiyor oyuncuların hakkı yeniliyor herkes resmen hile t2t2 gibi düşünün ve oyunda lobi yokkk tab basınca karşıma güzel şeki bir tablo yerine boktan bi tablo çıkıyor hilecilerin ve bebeklerin olduğu bir server arıyorsanız size tavsiyemdir

WvWzz

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Sunucuya lobi ve eksik pluginler eklense iyi olur çünkü gerçek macera arayan oyuncular güzel sunucu ister girenler vaybe kessin bu kaliteli sunucu der o yüzden tab lobi smpyi düzeltmenizi rica ediyorum smp sorunu rtp yok ve herkezin oldugu yerden doguyorsun