Duyuru Minecraft Türkiye: Haftanın Skripti ve Ayın Minecraft Plugini

Falinxy

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Selam Minecirat da atm soyma skripti istiyorumda içinde olması gerekenler atm soyarken zamnı bu ||| şeklinde göstermesi ve soyulduktan 10dk sonra yenilenmesi soymak için makas gerekmesi makasın adını örs de deişip tıklayınca olmaması lazım makasın fiyatı 400tl olmalı min gelir 100tl max gelir 2k olsun ve soygunda iken haraket edemesin yakalanırsa otomatik karakola ışınlansın pls help

Falinxy

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Selam Minecirat da atm soyma skripti istiyorumda içinde olması gerekenler atm soyarken zamnı bu ||| şeklinde göstermesi ve soyulduktan 10dk sonra yenilenmesi soymak için makas gerekmesi makasın adını örs de deişip tıklayınca olmaması lazım makasın fiyatı 400tl olmalı min gelir 100tl max gelir 2k olsun ve soygunda iken haraket edemesin yakalanırsa otomatik karakola ışınlansın pls help

BorakanT

ben kimim?
En iyi cevaplar
7
burası yeri mi :facepalm:

Ares_37

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
arkadaşlar skriptimi tamamen dogru yazıyorum kendı serverımde aternostan yazdım skripti skript yazdıgım zaman (skript help) bunu tekrarlıyor skript help yazıyorum yine skript help yazıyor bununu sorunu ne olabılır

Elcirot

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
emeğine sağlık skripti denedim ve güzel olduğunu gördüm gayet hoş ve kullanılabilir bir skript.