Minecraft Türkiye Logo Yarışması

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

TheACT

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar logoyla banneri karıştırıyorsunuz sanırım banner yapın diye bir şey denmedi :huuh:

ZsCraft

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Merhaba Minecraft Türk forum üyeleri, yeni bir yarışmayla karşınızdayız.
Yarışma 2 hafta sürecektir.Yarışmayı kazanan aşağıdaki ödüllerin de sahibi olacaktır.Ödüller steam key olarak teslim edilecektir.(Steam'a kayıtlı olmayanlar
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
kayıt olabilirler.)

Gönderdiğiniz logoları yönetim ekibi tüm adeleti ile oylayacak ve kazananı belirleyecek. Bu yazıyı takip ederseniz yapacağınız logo hakkındaki şartları görebilirsiniz. Etkinliği kazanana 2 gün içersinde ulaşılacak ve tekrar 2 gün içersinde bir geri dönüş alınamaz ise 2. en çok oy alana ödül verilecektir.

Başvuru şartları:
  • Yarışmaya katıldığınız çalışma kendinize ait olmalıdır.
  • Logoda Minecraft Türk yazısı yer almalıdır.
  • Logo boyutları ortalama 400(genişlik)x80(yükseklik) olmalıdır.
  • Logo minecraft temalı olmalıdır.
  • Logoda yazı haricinde bir şey yazmamalı. (Bknz: ByNick, Copyright, Designed by...)
  • Logo tasarımına gerekli özen gösterilmelidir. Özensiz logolar hiçbir şekilde değerlendirmeye alınmayacaktır.
  • Kazanan kişinin logosunun boyutunun değiştirilmesi istendiğinde değiştirebilmelidir.
Başvuru yapan herkes şartları kabul etmiş sayılır.
NOT: Eksik gönderilen başvurular değerlendirilmeyecektir.

Başvuru Formu:
  • Adınız ve Soyadınız:
  • Yaşınız:
  • Eklemek istedikleriniz:
  • Yaptığınız logo çalışması(Ek dosya olarak ekleyiniz) :

Başvurularınızı özel mesaj yoluyla bana gönderiniz.Katılan tüm Minecraft Türk forum üyelerine başarılar dilerim...
1den fazla gönderebilirmiyiz ?

bRaiN7

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
  • Adınız ve Soyadınız: Deniz Utku
  • Yaşınız: 18
  • Eklemek istedikleriniz: Teşekkürler.

undead52

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Başvuru Formu:

• Adınız ve Soyadınız:Ömer faruk
    • Yaşınız:14
    • Eklemek istedikleriniz:fotorafin boyutu turk yazisi degistirebilir fazla ugrasmadim cunki islerim var

Ege.

Altın Madencisi
Ressam
En iyi cevaplar
0
[Lafı uzatma diyorsanız 2. Paragrafa :) ]
Arkadaşlar öncelikle merhaba herkese, (ilk mesajım) Forumunuzu Gift Kod çekilişinden dolayı ilgimi çekti, sonra bu logo yarışmasını görünce yemin ederim ki havalara uçtum, ta ki ödülün Gift Code olmadığını farkedinceye kadar...

Logo benim uzmanlık alanım olduğumdan dolayı bu yarışmayı değerlendirmeyi düşünüyorum. Ama sorun şu ki Saints Row oyunlarını pek oynamıyor ya da ilgilenmiyorum. (direk oynayabilecek bir donanıma sahip değilim) Kısacası yükleyebileceğim zaman yanımda tutarım zihniyle gireceğim, oyunu benden çok seven ya da ilgilenen biri varsa çekileyim yoksa da ben kurban bayramında yeni bir logo tasarlamayı düşünüyorum. Benle iddiaya girmek isteyen arkadaşlar siteme girebilirler. (egeesin.wordpress.com) ^-^

TheACT

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
[Lafı uzatma diyorsanız 2. Paragrafa :) ]
Arkadaşlar öncelikle merhaba herkese, (ilk mesajım) Forumunuzu Gift Kod çekilişinden dolayı ilgimi çekti, sonra bu logo yarışmasını görünce yemin ederim ki havalara uçtum, ta ki ödülün Gift Code olmadığını farkedinceye kadar...

Logo benim uzmanlık alanım olduğumdan dolayı bu yarışmayı değerlendirmeyi düşünüyorum. Ama sorun şu ki Saints Row oyunlarını pek oynamıyor ya da ilgilenmiyorum. (direk oynayabilecek bir donanıma sahip değilim) Kısacası yükleyebileceğim zaman yanımda tutarım zihniyle gireceğim, oyunu benden çok seven ya da ilgilenen biri varsa çekileyim yoksa da ben kurban bayramında yeni bir logo tasarlamayı düşünüyorum. Benle iddiaya girmek isteyen arkadaşlar siteme girebilirler. (egeesin.wordpress.com) ^-^
Şimdi havalanma olarak mı yoksa göz dağı olarak mı anlayacağımı bilemedim.
Yarışmanın amacı insanlara bir oyun vermek ancak bu bizden görünen tarafı anlatmak istediğim yarışmada en iyi logoya oyun verilecek yani bu da demektir ki yetkililere logo gerekiyor.

Kazanacağımdan kesin emin olsam kendimce katılma derdim ancak forumu düşünürsek hepimiz en iyi logoyu almasını isteriz tabii ki de.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...