Minecraft Türkiye ölüyor...Forum.Gamer yükseliyor

Gloin

''Far Over The Misty Mountains Cold...''
En iyi cevaplar
0
Olayları bir kenara bırakıp uzaktan duruma bir göz atalım...

Biz ne yapalım bu durumda? Kural ihlalini "yav bu aktif üye" diyerek görmezden mi gelelim? Objektif olup şu duruma bir göz atın, 4 yıldır bu forumdayım hala bazı şeylere anlam veremiyorum, insanları ikna etmek kolay değildir derler, harbiden doğruymuş.
Crowley Bey haklı.

AdexTR

Muvaffakiyetsizleştiriveremeyebileceklerimizdenmiş
Emekli
En iyi cevaplar
112
24 uyarı puanı olan kişinin banı neden açıldı o zaman?
2 gün yasaklandı ama sınırsız yasaklanması gerekir. Neden açıldı? Adam dalga geçiyor insanlarla siz banını açıyorsunuz.
https://forum.gamer.com.tr/konu/forum-guencellemesi-v-1-0.345673/
"Uyarı sistemimiz ucunda bir yasaklanma olmaması sebebiyle kullanıcılar tarafından dikkate alınmamaktadır. Bu bağlamda 20 puan ve üstünde uyarıya sahip olan kullanıcılar forumdan sınırsız olarak uzaklaştırılacaktır. Ancak bu yasaklanmalarda 16 Temmuz 2015 tarihinden önceki uyarılar sayılmayacaktır. Yani neredeyse günümüzden 1 yıl öncesi ve daha sonrasında alacağınız uyarılar yasaklanma konusunda kriter olacaktır. Yine uyarıların dikkate alınması gerektiğinden 10 puan ve üstünde uyarıya sahip olan kullanıcılar forumdan süreli olarak uzaklaştırılabileceklerdir."

• Beğen
Reactions: DIO

admiraldus

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
"Uyarı sistemimiz ucunda bir yasaklanma olmaması sebebiyle kullanıcılar tarafından dikkate alınmamaktadır. Bu bağlamda 20 puan ve üstünde uyarıya sahip olan kullanıcılar forumdan sınırsız olarak uzaklaştırılacaktır. Ancak bu yasaklanmalarda 16 Temmuz 2015 tarihinden önceki uyarılar sayılmayacaktır. Yani neredeyse günümüzden 1 yıl öncesi ve daha sonrasında alacağınız uyarılar yasaklanma konusunda kriter olacaktır. Yine uyarıların dikkate alınması gerektiğinden 10 puan ve üstünde uyarıya sahip olan kullanıcılar forumdan süreli olarak uzaklaştırılabileceklerdir."
Sonunda sebebi, teşekkürler.

YgtGamingTR

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
uyarı puanımı önemli yoksa uyarılarmı ? 20 uyarı puanı ve üstü değil mi ?

AdexTR

Muvaffakiyetsizleştiriveremeyebileceklerimizdenmiş
Emekli
En iyi cevaplar
112
uyarı puanımı önemli yoksa uyarılarmı ? 20 uyarı puanı ve üstü değil mi ?
Önemli olan uyarı sayısı değil, uyarı puanıdır.
1,5 yıl önce, 30 tane uyarısı olan üyenin direk olarak yasaklanması şeklinde bir uygulama vardı. Yasaklanma için sınır, 2016 Temmuz'unun sonunda 20 uyarı puanı olarak güncellendi. Mesela, üyemiz 20 tane bilgilendirme uyarısı ve 10 tane puanlı uyarı almışsa eski sisteme göre yasaklanıyordu fakat şimdiki sisteme göre yasaklanması için ayrıca 10 tane daha puanlı uyarı alarak toplamda 19 uyarı puanını geçmiş olması gerekiyor.

Zariarius

People will destroyed when they kill each other...
En iyi cevaplar
0
ByCakr'a üzüldüm doğrusu. İyi biriydi -ne kadar eleştirileri demir gibi sert olsa da-. :cay:

SarıBücürIsBack

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Merak etmeyin. Bu forum tarihin tozlu sayfalarına karışıncaya(kapanıncaya) veya ben ölünceye kadar ben burada olacağım ve o zamana dek Forum Minecrafttürk'ün fosillerinden biri olan ben Forum Minecraft Türk'ün ölmesine izin vermeyeceğim :)

Niye banlanıldı bu arkadaşlar?
Beni sırf muteme itiraz ettiğim için banlamışlardı kanıtım da şudur spoiler içinde belirttim
https://forum.gamer.com.tr/konu/sari-buecuer-is-come-back.373382/#post-2135183