- En iyi cevaplar
- 0
Minecraft Türkiye: Pelerin (Cape) İçin Flama Yarışması!
Evet arkadaşlar! Gamer & Minecraft Türk Forumu'nun en büyük etkinliğini bugünden itibaren başlatıyoruz! Hazır mısınız? Ben hazırım!
Etkinliğe Minecraft ile başlamaya karar vermiş bulunuyoruz. Bu etkinlikte yapmanız gereken bir tek görev mevcuttur, o da: güzel bir flama yani pelerin (cape) yapacaksınız ve biz jüri üyelerine yaptığınız flamanın bir resmini ve linkini yollayacaksınız. Flamanızı aşağıdaki linkten yapmanız, resmini oradan çekmeniz ve flamanın linkini o site üzerinden göndermeniz zorunludur;
Son Başvuru Tarihi: 28 Haziran 2018, saat 23:59
Başvurular: Özel mesaj üzerinden yapılacak. Başvurmak için tıklayın.
- Üyeler alternatif hesaplar dahil olmamak suretiyle sadece 1 flama ile yarışmaya katılabilir.
- Jüri üyelerine göndereceğiniz flamanın sizin tarafınızdan yapılmış olması gerekiyor. Aksi takdirde yaptığınız flama değerlendirmeye alınmadan elenebilir.
- Flamanın fotoğrafı prnt.sc adresine yüklenmelidir ve flamanın linkini de kopyalamanız ve bize göndermeniz zorunludur.
- Kazananlar jüri üyeleri tarafından belirlenip, yarışmacıların birbirlerinin tasarımlarından esinlenmelerini önlemek amacıyla başvuruları özel mesaj üzerinden yapabilirsiniz.
- Her ne kadar kontenjan sınırlaması bulunmasa da katılımın düşük olması halinde yarışma iptali, beklenilenden yüksek olması halinde de 4. ve 5. üyelere de ödüller olabilir.
Kazananlar ve Ödüller:
Jüri tarafından seçilecek olan:
- 1. üyemiz 2 Ay Sponsor Üyelik, 2 Ay Süper Üyelik ve 50 Ödül Puanı,
- 2. üyemiz 2 Ay Süper Üyelik ve 25 Ödül Puanı,
- 3. üyemiz 2 Ay Özel Üyelik kazanacak.
- Katılımların beklenilenden yüksek olması durumunda 4. ve 5. seçilecek üyelere de ödüller gelebilir.
Ayrıca, yarışmaya katılan bütün üyelerimize
Flama Tasarımcısı unvanı verilecektir.
Jüri tarafından seçilip dereceye girecek üyeler 29 Haziran Cuma günü bu konu üzerinden duyurulacaktır.
Bütün yarışmacılara başarılar ve iyi forumlar dileriz.
Gamer & Minecraft Türk Yönetim Ekibi
Bütün yarışmacılara başarılar ve iyi forumlar dileriz.
Gamer & Minecraft Türk Yönetim Ekibi
Organizatörler; @AdexTR, @byBluera ve @Pluginsel
Son düzenleme: