Minecraft:Türkiyede ki ilk "Soup PvP" Tanıtımı

Super_Memo11

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar umarım videoyu beğenmişinizdir. Artık türkiyede de yaygınlaşmasını istiyorum "Soup PvP" nin. Onun için böyle bir video çektim.Videoyu paylaşın arkadaşlar gerçekten çok önemli benim için. Abone olmayı like atmayı unutmayınız. Her türlü eleştiriye açıyım arkadaşlar(küfürsüz olcak tabi).

[DOUBLEPOST=1422783380,1422714444][/DOUBLEPOST]up :)

Super_Memo11

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Kardeş avrupada çok yaygın olan bir şey bu.Farkettiysen Türkiyede yaygınlaşmısını istiyorum internetten bakabilirsin videolara çok var.Mesela şimdi MCSG ünlü ya Türkiyede Avrupa ülkelerinde de Çorbalı PvP MCSG kadar önemli kardeş.[DOUBLEPOST=1422804568,1422804071][/DOUBLEPOST]1:07 dan sonra izle bak nediyorum "Her sunucuda böyle kit yok Faction Soup PvP sunucularıda var"

Alps

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Kardeş avrupada çok yaygın olan bir şey bu.Farkettiysen Türkiyede yaygınlaşmısını istiyorum internetten bakabilirsin videolara çok var.Mesela şimdi MCSG ünlü ya Türkiyede Avrupa ülkelerinde de Çorbalı PvP MCSG kadar önemli kardeş.[DOUBLEPOST=1422804568,1422804071][/DOUBLEPOST]1:07 dan sonra izle bak nediyorum "Her sunucuda böyle kit yok Faction Soup PvP sunucularıda var"
Aaa Mehmet ! :)
Nasılsın ? :)
Soup PVP iyi hoş severim ama adamlar resmen ölümsüzler. :D
Hızlı olmak çok önemli envantere sürekli müdahale etmek çok önemli.

R

Reloven

Ziyaretçi
Çok Saçma Hiçbir Farkı Yok Normal Pvp'den Çok Gereksiz Oldugu İçin Bence Türkiyede Yaygınlaşmamıştır.

Super_Memo11

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Çok Saçma Hiçbir Farkı Yok Normal Pvp'den Çok Gereksiz Oldugu İçin Bence Türkiyede Yaygınlaşmamıştır.

Reloven kardeş ondan dolayı değil.Türkiye avrupa ülkelerine göre PvP de geri.Zaten hile açma oranları baya bir yüksek Türkiyede. Bu arada Normal PvP ile Soup PvP nin çok farkı var.Şimdi ben afkyim arkamdan birisi geldi kesti beni kaçamadımda.Soup PvP de öyle değil isterse sürü gelsin arkamdan seri çorba içerek istersen adamlara dalabilirsin yada kaçıp ilk basta şoku atlatıp öyle dalarsın aralarında çok fark var.Hiç oynamadan bilip bilmeden araştırmadan böyle yorumlar yapmayın.Bi bakın MCSG de çok PRO bir kişi var isim vermicem adamla vs atmıstım Soup PvP de bana çocuk oyuncağa gibi geliyor yenmek.Anlıcağın aralarında çok farklar var.[DOUBLEPOST=1422805966,1422805892][/DOUBLEPOST]
İyiyim ya Mert'le oynardınız bir aralar güzeldi. :D
Az vakit geçirmedik öyle. :D
Skypımı değistirdim skypem tehlikedeydide.şu an daha da geliştiriyom kendimi Alp abi öncekinden daha hızlı vuruyorum artık.Skype ımı özelden atiyim istersen

R

Reloven

Ziyaretçi
Reloven kardeş ondan dolayı değil.Türkiye avrupa ülkelerine göre PvP de geri.Zaten hile açma oranları baya bir yüksek Türkiyede. Bu arada Normal PvP ile Soup PvP nin çok farkı var.Şimdi ben afkyim arkamdan geldi kesti beni kaçamadımda.Soup PvP de öyle değil isterse sürü gelsin arkamdan seri çorba içerek istersen adamlara dalabilirsin yada kaçıp ilk basta şoku atlatıp öyle dalarsın aralarında çok fark var.Hiç oynamadan bilip bilmeden araştırmadan böyle yorumlar yapmayın.Bi bakın MCSG de çok PRO bir kişi var isim vermicem adamla vs atmıstım Soup PvP de bana ç**uk oyuncağa gibi geliyor yenmek.Anlıcağın aralarında çok farklar var.[DOUBLEPOST=1422805966,1422805892][/DOUBLEPOST]
Skypımı değistirdim skypem tehlikedeydide.şu an daha da geliştiriyom kendimi Alp abi öncekinden daha hızlı vuruyorum artık.Skype ımı özelden atiyim istersen
Soup PvP Çok Oynadım Mineplexte Mevcut Oyun.

Alps

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Reloven kardeş ondan dolayı değil.Türkiye avrupa ülkelerine göre PvP de geri.Zaten hile açma oranları baya bir yüksek Türkiyede. Bu arada Normal PvP ile Soup PvP nin çok farkı var.Şimdi ben afkyim arkamdan birisi geldi kesti beni kaçamadımda.Soup PvP de öyle değil isterse sürü gelsin arkamdan seri çorba içerek istersen adamlara dalabilirsin yada kaçıp ilk basta şoku atlatıp öyle dalarsın aralarında çok fark var.Hiç oynamadan bilip bilmeden araştırmadan böyle yorumlar yapmayın.Bi bakın MCSG de çok PRO bir kişi var isim vermicem adamla vs atmıstım Soup PvP de bana çocuk oyuncağa gibi geliyor yenmek.Anlıcağın aralarında çok farklar var.[DOUBLEPOST=1422805966,1422805892][/DOUBLEPOST]
Valla Mehmet çok iyi olur. :)
@death1369 Alp ben eğer Mehmet ile oynuyorsan tanırsın beni. :D

rayandu06

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Oh. En azından Premium servermış.
Bir an Hileci Türk topluluğu dolar diye çok korkmuştum.

Super_Memo11

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Oh. En azından Premium servermış.
Bir an Hileci Türk topluluğu dolar diye çok korkmuştum.
Kardeş bu sunucu 30 bin den fazla hack banlamış hala devam ediyor.Günde 10 kişi banlanılıyordur herhalde.Çünkü bot yapmışlar bir tane etrafında uçuyor o hileyi tespit ediyor.[DOUBLEPOST=1422960703,1422901737][/DOUBLEPOST]Arkadaşlar bunun gibi MCSG PvP taktikleri ve İksir PvP si gibi videolar çekebilirim sizin isteğe bağlı videonun altına yorum ekliyebilirsiniz