Minecraft Üniversite

Tario76

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Mimari niteliğin var, fakat yapıların iç ve dış tasarımında absürt detaylar var bunu tecrübe eksikliğine veriyorum zamanla daha iyi olursun. :)

Nikeman16

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Abi seni 1,5 2 senedir takip ediyordum.Sonra abonelıklerden çıkarmıstım sebebini hatırlamıyorum :) . Şimdi seni tekrardan buldum,çok mutluyum.Kanalının ismi aklıma gelmiyordu,ama simdi <3

TurgayAKTAS

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Üniversiteden çok yunan tapınağı gibi duruyor :).Üniversite benzeyen yapılar yapmadım elimde 2-3 modern mimarim var istersen atabilirim buraya :)

bak bu resim doğal tarih müzesi.

Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

bu prado müzesi

ve son olarak anıtkabir

bu yapılardada sütunlar var. yani senin düşüncene göre bu yapılarda absült ve yunan tapınaklarına benziyor .. :)

Fuzenova

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Burda Müze Ve Anıtkabirden Bahsedilmiyor Üniversiteden Bahsediliyor.Ve Hiçbir Üniversitede Sütun Gördüğümü Sanmıyorum.

Tario76

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
bak bu resim doğal tarih müzesi.

bu prado müzesi

ve son olarak anıtkabir

bu yapılardada sütunlar var. yani senin düşüncene göre bu yapılarda absült ve yunan tapınaklarına benziyor .. :)
Benim bahsettiğim yapının bütün olarak yunan tapınaklarına benzemesi yoksa her sütun olan yapı yunan tapınağı olmuyor,üniversite havasını katamamışsın işte.
Benimde modern mimaride tecrübem var boş eleştiri yapmıyorum. :)
https://forum.gamer.com.tr/konu/oenceki-calismalarimdan-modern-mimari.233493/
https://forum.gamer.com.tr/konu/felice-modern-architecture.242464/
Emeğim geçen ve takım ile yaptığımız;
https://forum.gamer.com.tr/konu/far...sini-kazanan-haritamiz-modern-dag-evi.171997/
https://forum.gamer.com.tr/konu/ronin-build-team-babil-hotel.183342/

TurgayAKTAS

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
ben mimari tecrüben ile ilgilenmiyorumki. yunan tapınağına neden benzettin onu merak ettim. link vermişsin zahmet etmişsin ne linki bilmiyorum ama dediğim gibi tek merak ettiğim oydu. neyse siteyi gördüm bir paylaşım olsun istedim gerisi boş kavga.

lSincapl

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Burda Müze Ve Anıtkabirden Bahsedilmiyor Üniversiteden Bahsediliyor.Ve Hiçbir Üniversitede Sütun Gördüğümü Sanmıyorum.

Atılım Üniversitesi

İstanbul Üniversitesi Rektörlük Binası İçi

Oş Devlet Üniversitesi

Demek ki varmış.
Bu arada @TurgayAKTAS yapıyı senin yaptığına emin oldum gereksiz şüphelerim için özür dilerim bir kez daha belirtmek isterim ellerine sağlık süper olmuş.

Fuzenova

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Boş yorum atıp giden insan çok, hepsi P2Win oyununa alışık 10 13 yaş arasındaki insanlar. Forumu batıranlar bile bıraktı bu işi bunlar devam ettiriyor.

Güzel olmuş abi :D
Kimse Kötülemedi.Sadece Sütun Görmediğimizi Söylemiştik.Ne Yazıkki Sizin Gibi Bolluk İçinde Yaşayan Şımarık Bir İnsan Değiliz Kusurumuza Bakmayın Madem.

TurgayAKTAS

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Kimse Kötülemedi.Sadece Sütun Görmediğimizi Söylemiştik.Ne Yazıkki Sizin Gibi Bolluk İçinde Yaşayan Şımarık Bir İnsan Değiliz Kusurumuza Bakmayın Madem.
yapmayın böyle beyler ben internette takılırken siteyi buldum paylaşmak istedim sadece yapıyı. ayrıca bolluk içinde yaşadığım yok ben bir depo işçisiyim. ilk okul mezunuyum üniversiteyi hayatımda görmedim bir yapıya başlamadan önce 2 şeye bakarım 1- boyutları şehrime uygunmu (çok büyük yapmıyorum binaları uyumsuz şehir olmasın diye) 2- google'da birkaç yapıya bakarım bir fikrim olsun diye. bu sütün olayına çok kafayı takmayın ya. gerçekten sütunlu bir yapı yapmayı uzun zamandır istiyordum. kanalımı takip edenler zaten bilir. kısmet üniye oldu bütün hikaye bu. bunun üzerine bu kadar tartışma olmasını gerçekten istemezdim.

TurgayAKTAS

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Yaran var ki gocunuyorsun, sen benim nasıl yaşadığımı bilmessin, ama başkaları senin kaç yaşında olduğunu yorumlarından anlayabilir. Adam uğraşmış en azından sen de saygı göster. Stunlar sadece Eski Yunan Tapınakları`nda olacak diye bir şey yok. İşte burdan bile anlaşılıyor seviyen , görmüşlüğün. Daha fazla yorum yapmıyacağım.

---

Ya bu arada abi kanalın güzel,birsürü video var fakat izleyen az. Bilindik açıklamalar ve isimler eklersen videona şuankinin 10 katı izleme alırsın, hakettiğini yani :D
bilindik isim yada açıklama derken ? çok anlamadım kusura bakma

Mello01

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ana bina şöyle bir yapı olsa göze daha hitap edebilirdi. Gene de çok güzel olmuş. Tebrikler.

TurgayAKTAS

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Ana bina şöyle bir yapı olsa göze daha hitap edebilirdi. Gene de çok güzel olmuş. Tebrikler.
güzel görünüyor evet. ama işte minecraftta yuvarlak için blok yok. minecraft rezidance otel yapıma bakarsan buna benzer bir şey yaptım ama ünide değişik bir şey olsun istedim. kısmet diyelim.