Merhaba Minecraft oynayan ve oynamayı seven arkadaşlarım bugün sizler için gerçekten de çok güzel bir mod olan GLSL Shader Modu anlatıyorum.
Nedir Bu MOD ?
- Bu mod pixel pixel olan Minecraft'ı daha çok gerçekçi kılıyor!Eğer böyle minecrafttan sıkıldıysanız bu mod tam sizlik !
Nasıl Kurulur Bu MOD ?
Öncelikle dosyaları indireceksiniz ... Sonra bu adımları aynen uygulayınız ;
1-) Minecraft.jar'ı WİNRAR ile açın,
2-)META-INF Silin.
3-)Sonra ise OPTİFİNE içindekileri minecraft.jar'a atın.
4-)Shaders Mod MC 1.5.1 adlı RAR içindekileri yine aynen minecraft.jar'ın içine atın.
5-) Şimdi ise en önemli nokta ; shaderpacks dosyasını kopyalayıp .minecraft içine atın.Bakın "Jar" değil (!) ;
6-)Şimdi ise yapmamız gereken tek şey ;MC'yi açıp;
OPTIONS>SHADERS gelip burdan bir shader mod seçmektir.Ben ULTRA kullanıyorum.Bilgisayarım güçlü.Eğer düşükse PCniz kaldırmaz,kasar VE SİYAH EKRAN HATASI VEREBİLİR ! Buyurun yapamadıysanız ;
VE ŞİMDİ İSE İNDİRME LİNKLERİNDEYİZ
own:
ÇALIŞTIĞININ KANITI ;
EĞER İŞİNİZE YARADIYSA YORUM ATMAYI UNUTMAYIN
))
Nedir Bu MOD ?
- Bu mod pixel pixel olan Minecraft'ı daha çok gerçekçi kılıyor!Eğer böyle minecrafttan sıkıldıysanız bu mod tam sizlik !
Nasıl Kurulur Bu MOD ?
Öncelikle dosyaları indireceksiniz ... Sonra bu adımları aynen uygulayınız ;
1-) Minecraft.jar'ı WİNRAR ile açın,
2-)META-INF Silin.
3-)Sonra ise OPTİFİNE içindekileri minecraft.jar'a atın.
4-)Shaders Mod MC 1.5.1 adlı RAR içindekileri yine aynen minecraft.jar'ın içine atın.
5-) Şimdi ise en önemli nokta ; shaderpacks dosyasını kopyalayıp .minecraft içine atın.Bakın "Jar" değil (!) ;
6-)Şimdi ise yapmamız gereken tek şey ;MC'yi açıp;
OPTIONS>SHADERS gelip burdan bir shader mod seçmektir.Ben ULTRA kullanıyorum.Bilgisayarım güçlü.Eğer düşükse PCniz kaldırmaz,kasar VE SİYAH EKRAN HATASI VEREBİLİR ! Buyurun yapamadıysanız ;
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor.
Giriş yap veya üye ol.
Giriş yap veya üye ol.
[
Giriş yap veya üye ol.
] ÇALIŞTIĞININ KANITI ;