Minecraft update sorunu (Yardım bekliyorum)

eqopa

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Merhaba arkadaşlar. Benim sorunum minecraftın bir sürümünü indirip açtıktan sonra kendi kendine update olması. Bunu engellemeye çalışıyordum Minecraft skv'yi buldum fakat artık linkleri kırık olmuş ve ben madur durumdayım. Yeni çıkan oyunda hem kasıyor, hemde modlar yüklenmiyor. Çözümünü bilen varsa acilen bana mesaj yazarsa çok sevinirim şimdiden teşşekürler... :)

|Rick Grimes|

Marangoz
En iyi cevaplar
0
ben pek bilmem ama o yüklediğin minecraft skvyi sil minecraftı aç force update seçeneğini kaldır olur sanırım

Puntono

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Merhaba arkadaşlar. Benim sorunum minecraftın bir sürümünü indirip açtıktan sonra kendi kendine update olması. Bunu engellemeye çalışıyordum Minecraft skv'yi buldum fakat artık linkleri kırık olmuş ve ben madur durumdayım. Yeni çıkan oyunda hem kasıyor, hemde modlar yüklenmiyor. Çözümünü bilen varsa acilen bana mesaj yazarsa çok sevinirim şimdiden teşşekürler... :)
Eğer orjinalse oyuna girerken "Update Now" yazısı çıkar.Bu srouya "No" cevabını verirsen, oyuna patch atmaz.
Eğer orjinal değilse oyuna girerken "Enter Game" yazısının yanında "Force Update" yazar.Orada işaret olmamalı.İşaret olmadan oyuna girersen yine patch atmaz.
Bu kadar yardımcı olabileceğim.

eqopa

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar kendi kendine oluyor diyorum yoksa onu ben de biliyorum...