S
Sergunkorowakurwa
Ziyaretçi
Kötü. 880 GTXHort yaptığımı biliyorum öncelikle özür dilerim.Benim ekran kartım Nvidia GeForce 9600 GT nasıl bir ekran kartı iyimi?Kötüyse hangi ekran kartını almalıyım sizce?
Kötü. 880 GTXHort yaptığımı biliyorum öncelikle özür dilerim.Benim ekran kartım Nvidia GeForce 9600 GT nasıl bir ekran kartı iyimi?Kötüyse hangi ekran kartını almalıyım sizce?
GTX 680 nasıl kaç tl ? ben minecraft shader için istiyorum zaten yoksa önemli değilKötü. 880 GTXUcuz yollu istersen GTX 660, ya da GTX 680.
GTX 750ti al hem enerji harcama seviyesi de küçük (Ama öyle bayağı küçük de değilGTX 680 nasıl kaç tl ? ben minecraft shader için istiyorum zaten yoksa önemli değil
GTX 750ti al hem enerji harcama seviyesi de küçük (Ama öyle bayağı küçük de değil) 400 TL civarı bir fiyatı var pamuk elini cebine atacaksın
![]()
Battlefiel 4 'ü Ultra ayarlarda 1080p ile 45-60 fps oynatıyor sen düşünGTX750 tmm 400 lira biriktiririm kolay iş o benden kaynak fışkırıyor bizim aile zengin
Ama harçlık vermiolar
mesela amcam fotografçı yanında çalışırsam maaş veriyor haftalık bazen 50 bazen 100 gerisini anlatamam çünkü yaşadığım il belli olur Peki GTX750 shader için uygunmu en fazla hangi shaderi donmadan kaldırır
BattleFieldden anlamamBattlefiel 4 'ü Ultra ayarlarda 1080p ile 45-60 fps oynatıyor sen düşün![]()
720p ile oynadığını varsayarsak BF de 75fps bile görürsün (Rahat oynatır yaniBattleFieldden anlamamŞaka lan şaka
720p ile oynadığını varsayarsak BF de 75fps bile görürsün (Rahat oynatır yani) Minecraft da bi 200 FPS görür diye düşünüyorum (shadersiz.)
Seus ultra en iyisiBen Shaderi donmadan kullanayımda en iyi shader hangisi ? mesala sadece seus deme onun standartı ultra dofu fln öle söyle
he ok 400 lira hallderim yazında alırım (okullar açıkken pc yasakSeus ultra en iyisi![]()
Wutt? Ben hafta sonları açabiliyorum okullar varkenhe ok 400 lira hallderim yazında alırım (okullar açıkken pc yasak)
ben hiç açamıyorum :'( neymi,ş dersimi etkilermiş ama liseye gelince beni halime bırakacaklar yehuuuWutt? Ben hafta sonları açabiliyorum okullar varken![]()
En iyisi sohbet açalım bizben hiç açamıyorum :'( neymi,ş dersimi etkilermiş ama liseye gelince beni halime bırakacaklar yehuuudaha 2 yılım var
neyse tmm sohbete çevirdik D:
üşendim .__. sen aç aha açtı xDEn iyisi sohbet açalım biz![]()