Minecraft Video Cekerken 2fps sabit Kalma Sorunu Yardım :(

ulaş yamaç

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar Ben Video cekiyorum Sağlam Bilgisayar gerektiren oyunlar oldugu halde onların videolarını cekebilioruz ama minecraft cekelim dedik
-Bandicam kullanıyorum.
-Ama minecrafta girdik video başlatık 2fps oldu sabitlendi resmen ne 1 fps oldu ne 3.-4 fps oldu sabit kaldı Lütfen Yardımlarınız bekliyoruz Simdiden Teşşekürler

I

Iskekorowakurwa

Ziyaretçi
Aynı konuyu sadece 1 kez açabilirsin. Forumu kirletmeye hakkın yok.

M

MUHDE

Ziyaretçi
Minecraft işlemciye yönelik bir oyundur günümüzdeki steam oyunlarının yarısından fazlası sırf ekran kartına yüklenir bu yüzden yüksek sistem gerektirir falan derler minecraft için işlemciyi kastırmayacak ayarlara getirebilirsin render distance 2 v.s

ulaş yamaç

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Şimdiden Kusura bakmayın. Yanlış Yere Actımı düsündüm fakat silemedim. neden atar yapıyorsunuz ?

I

Iskekorowakurwa

Ziyaretçi
Şimdiden Kusura bakmayın. Yanlış Yere Actımı düsündüm fakat silemedim. neden atar yapıyorsunuz ?
Yaparız kardeşim. Günde senin yaptığın gibi kaç tane kural ihlali yapılıyor biliyor musun? Forum kurallarını okusanız bunu yapmaman gerektiğini bilirdin.

I

Iskekorowakurwa

Ziyaretçi
Kardeşim Silmeyi Bulamadım icin olabilrmi sayfada yeniyim anlayısla karşılamıyorsunuz ?
Konu silmek diye bir şey yok zaten. Forum kurallarını okusaydın bu hataya düşmezdin. Bu yüzden kızıyorum. Yeniysen, yeniliğini bileceksin. Forum kurallarını okuyacaksın.