Minecraft Vine TR

OneMoreTime

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Tamam parçaladım sende tam videoyu çekcez diyoruz.her şey hazır gidiyosun başka şeylerle uğraşıyosun. Yaptığım herşeye el koydunuz sildiniz veya engellediniz dedin. Biz film çekmek için uğraşırken sen türlü türlü şeylerle uğraşıyodun bizde o yüzden sildik veya engelledik.Savunmanı yap bakalım.
Yapıyorum , bende panel var mı? Yok.
Video çekmem istendi mi? Hayır.
Ev vb. koyma dendi mi? Hayır.
Video bende var mıydı (yollandı mı üstünde değişiklik yapmam için) ? Hayır.

Savunmanı yap...

TheBlueDeath

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Yapıyorum , bende panel var mı? Yok.
Video çekmem istendi mi? Hayır.
Ev vb. koyma dendi mi? Hayır.
Video bende var mıydı (yollandı mı üstünde değişiklik yapmam için) ? Hayır.

Savunmanı yap...
Paneli sana niye verelim bu 1
Video çekmem istendi mi hayır diyosun
biz video çekcez konuk oyuncu olmak ister misin dedik skypesizse olurum dedin.
Ev vb. koyma denmedi ama biz videoyla uğraşıyoruz sen gidiyosun değişik şeyler yapıyorsun.
Videonun linkini semih chat kısmından gönderdi yani indirebilirdin. + Montajlıyan kişi Semihdi zaten

Laloww

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
sende eve inek sokuyosun yapma diyince yapıyosun banlamakta haklıyız deop yapıoyruz gm1 e geçiyosun geçme diyoz geçiosun ben valla özrümü geri alıyorum hacı.Vazgeçtim.
EDIT:Kavgadan çekiliyorum Savunmam Kaan'a aittir.

OneMoreTime

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Paneli sana niye verelim bu 1
Video çekmem istendi mi hayır diyosun
biz video çekcez konuk oyuncu olmak ister misin dedik skypesizse olurum dedin.
Ev vb. koyma denmedi ama biz videoyla uğraşıyoruz sen gidiyosun değişik şeyler yapıyorsun.
Videonun linkini semih chat kısmından gönderdi yani indirebilirdin. + Montajlıyan kişi Semihdi zaten
İndirdim zaten ama indirdiğim video altyazılıydı zaten...
Edit: Videoyla nasıl uğraşmayı başarıyım ???

TheBlueDeath

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
sende eve inek sokuyosun yapma diyince yapıyosun banlamakta haklıyız deop yapıoyruz gm1 e geçiyosun geçme diyoz geçiosun ben valla özrümü geri alıyorum hacı.Vazgeçtim.
Servere giremiyom bi tuhaflık var[DOUBLEPOST=1403861682,1403861641][/DOUBLEPOST]
Bende ellemedim videoyu başta kararlaştırılmıştı zaten semih montajliyacaktı bende kanala koycaktım niye direniyosun anlamadım[DOUBLEPOST=1403861753][/DOUBLEPOST]
Edit: Videoyla nasıl uğraşmayı başarıyım ???
Videoyla uğraşmayı nasıl başarayım diyosun semih orda montajlarken ona fikir verebilirdin ama senin yaptığın inek patlatıp ev yapmak

OneMoreTime

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Servere giremiyom bi tuhaflık var[DOUBLEPOST=1403861682,1403861641][/DOUBLEPOST]
Bende ellemedim videoyu başta kararlaştırılmıştı zaten semih montajliyacaktı bende kanala koycaktım niye direniyosun anlamadım[DOUBLEPOST=1403861753][/DOUBLEPOST]
Videoyla uğraşmayı nasıl başarayım diyosun semih orda montajlarken ona fikir verebilirdin ama senin yaptığın inek patlatıp ev yapmak
Videoya yrd etmediğimi de sölüyonuz....
Edit: Siz de inek patlattınız ben yukarı çıkıyodum biri bi tnt daha attı aşağı....

Laloww

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Söyleneni yaparım söylemediniz yapmadım...
Söyleseydiniz fraps indirip vidi ben bile çekerdim ama sölendi mi? Hayır...
Edit: Böyle devam edersek bu konuşma baya uzar keselim bence...
Abi tamam yada yine vazgeçtim seni affediyorum banını kaldırcaz gircen ama serverda kimseye bulaşmıcan
EDIT:Kaldırdım gir
2.EDIT:Biliyon mu bende Kaan'la böle bi kavgada tanışmıştım :D