Minecraft * WalkAway Parkur Map * Yürü Yürüyebildiğin kadar... | (Yeni) >> Tam Sürüm İndir <<

WalkAway Serisi devam etsinmi?

• Kullanılan toplam oy
    25

the5Kenan

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Bir aramaya çıktım gamemode açıp tüm expleri alcam bakalım kaç çıkacak ???[DOUBLEPOST=1373300416,1373299449][/DOUBLEPOST]Hile ve gamemode ile mapi bitirince 226 level oldum fakat
O sondaki 40 leveli almadan önce 186 idim düşün the5kenan

Tam olarak ne demek istediğini anlamadım.Gamemode ile tabiiki 226 Level toplaman mümkün.

Jackie_5oo

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Hile falan yapanlar olmuştur belki yalan söyleyen olmuştur belki buna göre sende kontrol et diyorum :melek:

Jackie_5oo

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Gamemodeye aldım saniyesinde survivale alıyor :sırıtmak: Hile koruması çok iyi :)

Aslında o sistem kolay ilk önce daylihght sensor alıcan ordan redstone bağlayıp command blok koyucaksın ve içine "time set 10" yazıcaksın ardından o daylight sensordan bir redstone daha çıkarıp command bloğa bağlıyacaksın ve "@p gamemode 2" yazacaksın ve işlem tamam

the5Kenan

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Aslında o sistem kolay ilk önce daylihght sensor alıcan ordan redstone bağlayıp command blok koyucaksın ve içine "time set 10" yazıcaksın ardından o daylight sensordan bir redstone daha çıkarıp command bloğa bağlıyacaksın ve "@p gamemode 2" yazacaksın ve işlem tamam
Hayır öyle değil.

Thrust

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
winrarda açtım şöle bir dosya çıktı:Sakın Okuma! ve Ozocraft bunlar nedir ona göre okicammm[DOUBLEPOST=1373556271,1373554940][/DOUBLEPOST]193 xp topladım :)

the5Kenan

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
winrarda açtım şöle bir dosya çıktı:sakın Okuma! ve Ozocraft bunlar nedir ona göre okicammm[DOUBLEPOST=1373556271,1373554940][/DOUBLEPOST]193 xp topladım :)

Oku! yazınca %90 kimse okumuyor.Onun için Sakın Okuma! yazdım. :) OzoCraft Mapte kullanacagın TexturePack :)

Süper Kardesim Eline Saglık (Tabi Alıntı Degilse :) )

Beğendiğin için Teşekkür ederim. :) Alıntı olması mümkün değil.Bu map WalkAway serisinin bir bölümü.