Minecraft Wallpaper Çalışmam

ortatasak

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0

Arkadaslar tamamıyla kendim yaptım Photoshop ta amotorüm 12 gün önce basladım.Ve bir minecraft wallpaper i yapmayi denedim umarım begenirsiniz.
Yorum ve begenilerini bekliyorum
İyi veya kötü yorum farketmez.Önerilerinizide bekliyorum.
Ayrıca forum imzası için resim isteyen olursa özelden iletişime geçebilir.​

kedi1111

Marangoz
En iyi cevaplar
0
çaktırma lan ban yerim o beniz özel nickim league of legends dada onu kullanıyodum adminler zorla degistirtti bedavaya :sırıtmak:
Zengin kardes bana biraz mctl yollarmısın :sırıtmak:
Kardeş konuyu saptırmak istemem ama senin 38 puanın var ve büyücüsün nasıl oluyor benim 20 puanım var yardım edersen sevinirim bu arada banada tasarlarmısın bende şu minecrafttaki kediyi seviyorum onu böyle bi creper kaçarken felan yasan fotoşopla teşşekkür ederim

ortatasak

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kardeş konuyu saptırmak istemem ama senin 38 puanın var ve büyücüsün nasıl oluyor benim 20 puanım var yardım edersen sevinirim bu arada banada tasarlarmısın bende şu minecrafttaki kediyi seviyorum onu böyle bi creper kaçarken felan yasan fotoşopla teşşekkür ederim

Önemli olan ödül puani ben 1 yılı doldurdugumda 356 odul puani verdi o yuzden rahatlıkla 500 oldu
ayrıca zaman bulunca yaparim

kedi1111

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Önemli olan ödül puani ben 1 yılı doldurdugumda 356 odul puani verdi o yuzden rahatlıkla 500 oldu
ayrıca zaman bulunca yaparim
Bu arada çok teşşekkür ederim eğer banada photoşopu öğretirsen sevinirim çünkü bende severim böyle işleri belki kim bilir birlikte bile tasarlayabilir :)

ortatasak

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bu arada çok teşşekkür ederim eğer banada photoşopu öğretirsen sevinirim çünkü bende severim böyle işleri belki kim bilir birlikte bile tasarlayabilir :)

bu dersleri izleyerek ogrene bilirsin bide kedi derken su oyunun içindeki kedidenmi bahsediyosun çita gibi bir şey balık falan verebiliyosun