Minecraft Wg

kirito5151

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
merhaba arkadaşlar ben server açtım daha dogrusu açacam şu an arkadaşlarla birlikte mapı bitiro z bitti bitcek ben tüm dünyay wg atıcam ve sonra viphammadde ve hammaddeyi ve lapisi wg atmıcan kodları solermisiniz wg atma kodunu bılıorum ama tum dunyaya wg atıp sonra sadece belirli yerleri kaldırmak istiyorum kodları solerseniz sevinirim

AtaSariboga

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
şimdi yapman gereken çok basit kardeşim önce wg atıcağın world'un ismini biliyor olman lazım sonra şunu yazıyorsun
/region flag [worldismi] build deny
Bu komut tüm world'un kazılmasını engeller tabi oplar hariç.Gelelim belirli yerlere oralarada wg attıktan sonra örnek veriyorum ./region define lapis yaptın yani wg ismi lapis orayı kazabilmeleri içinde ./region flag lapis build allow yazıcaksın
Umarım Yardımcı Olmuşumdur

kirito5151

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
kardeşim senin dedign gibi yazdım şimdi server sorunu çozuldud /region flag world deny yazıoyum no region be founded dior[DOUBLEPOST=1398409552,1398409484][/DOUBLEPOST]bida kardeşim burayı meşgul etmeyelim skype eklersen hem ekran paylaışımı yaparım ya da seni op yaparım serverıma ayarlarsın skype : kirito5151