Minecraft Wiki Önerisi

KaanGunlu

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Şu anda diğer türk forumlarda minecraft bilgisi açısından oldukça gelişmişiz.
Örneğin başka forumlarda DEV REHBER adı altında kazmanın küreğin nasıl yapıldığı yazıyor ve aşırı beğeniliyor.

Bizde bu bilgilmizi kullanarak herkes iyi olduğu alandaki bilgilerini bir taslağa bağlı kalarak wiki hazırlasa ve bu wikideki tüm bilgiler bir kişi tarafından birleştirilip düzgün bir şekilde konusu açılsa (sürekli güncellenmek ve yardımmı dokunanların adlarını alta yazmak şartıyla) güzel olmaz mı ?

Böylece çoğu kişi istediği şey için konu açmadan önce o sayfaya bakmayı düşünülebilir. Hem açılan boş yardım konuları azalır hemde daha aydınlanmış bir forum ailesi yetişir.

Skript,Java,Plugin,Server açma,Temel bilgileri,Hatalar ve çözümleri,Buildler ve indirme linkleri (burası sadece Ronin ve benzeri güzel yapıtlar için) ve benzeri konuları içeren bir wikiye ek olarak minecraftın tarihi, ilk sürümler gibi orjinal forumda olan bilgileride yazabiliriz.

Üstelik herkes en iyi bildiği şeylerden oluşan bir yazı yazarsa daha kısa sürede biten daha kaliteli bir wiki olabilir.
Belki ileride güzel bir arşiv oluşursa forum yöneticilerininde bize katkısı olur.

Bu konudaki fikrini almak için yazıyı yazdım. Eğer olumlu yanıtlar alırsam bu projeyi hayata geçirmeye çalışırım.

Tüm wki sayflarının birleştiği konu çok uzun olacağından Spoiler yada Bağlantı tabanlı bir konuda olabilir.
Örn:

ErenBeyazkurt

WhiteGraphic | Tasarımcı
En iyi cevaplar
0
Böyle bir şey olursa elimden geldiğince yardım ederim command block vb.
hem de manevi .D

IRFN

Sonoyuncu.Network
En iyi cevaplar
0
Ben bu projeye yakında el atacağım. Geniş kapsamlı bir wiki sayfası kurmayı düşünüyorum.