Teşekkürler ancak denedim olmadı.Merhaba @Vals,
1. Oyunu F11 ile tam ekran olarak çalıştırmayı deneyin veya pencere boyutunu büyütün.
2. Oyunun güncel olduğundan emin olun.
3. Ekran kartı sürücünüzün güncel olduğundan emin olun.
Eğer aynı hatayı almaya devam ederseniz bilgi vermeyi unutmayın.
Yine olmadı yalnız format atmadan önce oynayabiliyordum format atınca bozuldu.Ben de bulduğum çözümleri sıralayayım
- Windows+R tıklatın ve içerik menüsünde Görüntü ayarları'nı seçin. Görüntülenen Görüntüyü Özelleştir sayfasının alt kısmındaki Gelişmiş ekran ayarları bağlantısına tıklayın. ( Veya Ayarlar> Sistem> Ekran> Gelişmiş Ekran Ayarları ) 3D Görüntü Modunu KAPALI duruma getirmek için kaydırıcıyı tıklayın, ardından Uygula'yı tıklayın.
-Ekran kartı sürücüsü güncel olduğundan emin olmak
-Antivirüsü kapatmak
Uyumlulukta Windows 8 var ancak Windows 10 yok acaba bu yüzden mi? Peki onu nasıl düzelticem pff keşke format atmasaydım.Formatla neyin değiştiğini bilmiyorum o yüzden o konudan bir fikir yürütemem.
Bu win10 edition için pek işe yaramayacak gibi geliyor ama yapması kolay bir şey denemekten zarar gelmez. Minecraft.exe'yi bulup özellikleri açıp uyumluluk sekmesinden uyumluluğu açıp win 8 ile uyumlu çalıştırın. Zaten açıksa kapatın. Olmazsa oradaki bazı şeyleri deneyin. Çözüm bulamayınca insanın kendisinin kurcalamaktan başka çaresi kalmıyor![]()
Uyumluluk eski sürümler için olur o yüzden Windows 10 yok. Uyumluluğu açıp win8'e ayarladıktan sonra oyunu açmayı denediniz mi?Uyumlulukta Windows 8 var ancak Windows 10 yok acaba bu yüzden mi? Peki onu nasıl düzelticem pff keşke format atmasaydım.
Yaptım ancak benim sıkıntım Windows 10 Editionda yani küstahlık etmek istemem ancak bu ne işime yarayacak?Uyumluluk eski sürümler için olur o yüzden Windows 10 yok. Uyumluluğu açıp win8'e ayarladıktan sonra oyunu açmayı denediniz mi?