Minecraft Windows 8 Sorunu

Efeberkay61

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar ben yeni bir bilgisayar aldım ama minecraft çalışmıyor sinir oldum çözümünü bilen varsa lütfen söylesin sinir oldum :D

Excuted

-Calibre-
En iyi cevaplar
0
.İnternetten araştırın.Ben bo2 yüklediğimde 10-15 sorunla karşılaştım.Şu an 5-6 tane kaldı.Hemen bir sorunla karşılaşıyorsunuz.Konu açıyorsunuz internette bir sürü çözüm soru vardır bunla ilgili.

secretkaan

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
internetteki hiçbir çözüm işe yaramıyor bendede windows 8 pro var mc oynayabilmek için ekran kartı driveri yükledim farklı bitane 1 gb ekran kartı 128 mb a düştü kesinlikle böyle şeyler denemeyin !

Excuted

-Calibre-
En iyi cevaplar
0
internetteki hiçbir çözüm işe yaramıyor bendede windows 8 pro var mc oynayabilmek için ekran kartı driveri yükledim farklı bitane 1 gb ekran kartı 128 mb a düştü kesinlikle böyle şeyler denemeyin !

Benim de win 8 çalışıyor sizin pc'de bir sorun var daha hatayı yazmıyorsunuz.Açılmıyor bune ya?

secretkaan

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
windows 8 pro mu seninki? windows 8 kendi ekran kartı driverlarını yüklüyo pc ye mc yle uyumlu değil o driverlar

heysen83

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
java yüklümü kardeş ben win 8 kullanıyorum yeni almışsın kesin java yüklü değildir

Herobrain009

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Bende Windows 8 e ilk geçtiğimde hata vermişti 3 farklı yerden indirdim hepsini denedim sonra çalıstı sonra minecrafti satin aldim hiç bi sorun yok

Efeberkay61

Marangoz
En iyi cevaplar
0
tamam arkadaşlar 64 bit java indirmistim olmamıstı 32 bit indirdim oldu ama aradabir feci kasıyor herkese teşekkürler