Minecraft | WorldEdit Havada Duran Su !

İşinize yaradımı ?

• Kullanılan toplam oy
    12

TelluxMatic

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Merhaba ben TelluxMatic.Çoğunuz bazı serverlerde görmüşsünüzdür.Hava duran su,lav vb.Yapmak istemişsinizdir fakat anca camla oluyor.Ama ben size kolay halini anlatacağım.Hemen kodlara geçelim ;

İlk önce havaya çıkıp :
//hsphere 36 BOYUT (ÇOK BÜYÜK OLMASIN LAG GİRER)
Sonraki komut :
//sphere water (BOYUT)

Not:Eğer görünmez blokların boyutunu örneğin 9 yaptıysanız su yada lavın boyutunu bir düşüğü yani 8 yapmanız lazım.

İnanmayanlara SS :

@bat34
@SearchTR
@KemalReis77

Son düzenleme:

Tratsel

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Böyle Bir şey Arıyordum
Eyvallah.

Bu arada Bu bölümdeki yetkililerimi etiketlemek istedin yoksa bildiklerinimi .s

Tario76

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Gereksiz, bilindik bir şey, //g komutuyla birşeyler yapmaya çalışsan daha mantıklı, sphere ile kod yerine 9 yaz gene aynısı olur...

IRFN

Sonoyuncu.Network
En iyi cevaplar
0
Zeminde büyük bir alanı seçip de //set chest yaptığın zaman da o chestler görünmez bloğa dönüşür ve üzerinde yürüyebilirsin.

Minecraftplayerr

Java, Skript, Php, Html, Css, Javascript, Anime
En iyi cevaplar
7
Bunu yapınca lavlar ve sular aşşağıya düşmüyorsa süper.

Maruf61

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Ztn minecraftta static water denen birsey var :) bu arada block 36 nin icinden gecebilirsiniz :) eger 36 dan bir kutu yapar ve icine bi zombi koyarsaniz siz icine girip cikmadan zombi ordan cikamaz :)

Nexus 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

TelluxMatic

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Güncel olmalı bu konu ! :)[DOUBLEPOST=1387909208,1386502600][/DOUBLEPOST]güncel.[DOUBLEPOST=1388251161][/DOUBLEPOST]Güncel.

The JackJapool

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
daha basiti war multiverseportal plugini ile o alanı secip /mvp create isim yazip istediginiz akıcı blogu koyun fakat akmaz

Yardımcı olduysam Ne Mutlu Bana