Yeldasu
Sudan Çıkmış
- En iyi cevaplar
- 0
Merhaba. 20 dakikadır Minecraft'a girmeye çalışıyorum ama olmuyor. Launcher sorunsuz açılıyor fakat oyunun giriş ekranı karşıma gelmiyor. "Oturum aç" diyor. "Oturum aç"a basıyorum ama karşıma "Minecraft'ta Xbox Live'da oturumunuzu açamadık" diye bir uyarı geliyor. İşte ekran görüntüsü aşağıda.
Bu ekranı kapattıktan sonra launcher'da sağ üstte kırmızı bir uyarı geliyor. "Hata Kodu: 0x80004005 kod: Eroded Badlands. Windows Ürün Etkinleştirmesi (WPA) için gerekli olan bir dosya bozuk veya eksik. Lütfen yeniden başlatın, sistem izinlerini doğrulayın ve işletim sisteminizin güncel olduğundan emin olun." diyor. İşte onun da ekran görüntüsü aşağıda.
Ne yapabilirim? Lütfen yardım edin.
Bu ekranı kapattıktan sonra launcher'da sağ üstte kırmızı bir uyarı geliyor. "Hata Kodu: 0x80004005 kod: Eroded Badlands. Windows Ürün Etkinleştirmesi (WPA) için gerekli olan bir dosya bozuk veya eksik. Lütfen yeniden başlatın, sistem izinlerini doğrulayın ve işletim sisteminizin güncel olduğundan emin olun." diyor. İşte onun da ekran görüntüsü aşağıda.
Ne yapabilirim? Lütfen yardım edin.