Yardım Minecraft Xbox Live'da oturumunuzu açamadık - Hata Kodu: 0x80004005

Yeldasu

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Merhaba. 20 dakikadır Minecraft'a girmeye çalışıyorum ama olmuyor. Launcher sorunsuz açılıyor fakat oyunun giriş ekranı karşıma gelmiyor. "Oturum aç" diyor. "Oturum aç"a basıyorum ama karşıma "Minecraft'ta Xbox Live'da oturumunuzu açamadık" diye bir uyarı geliyor. İşte ekran görüntüsü aşağıda.

xbox-oturum-açamadık.png

Bu ekranı kapattıktan sonra launcher'da sağ üstte kırmızı bir uyarı geliyor. "Hata Kodu: 0x80004005 kod: Eroded Badlands. Windows Ürün Etkinleştirmesi (WPA) için gerekli olan bir dosya bozuk veya eksik. Lütfen yeniden başlatın, sistem izinlerini doğrulayın ve işletim sisteminizin güncel olduğundan emin olun." diyor. İşte onun da ekran görüntüsü aşağıda.

hata-kodu.png

Ne yapabilirim? Lütfen yardım edin.

AdexTR

Muvaffakiyetsizleştiriveremeyebileceklerimizdenmiş
Emekli
En iyi cevaplar
112
Konuyu tesadüf gördüm. Demin Discord'dan 5 kişi aynı sorun için bana mesaj yazdı. "Xbox Live'da oturumunuzu açamadık" hatası aldıklarını söylediler. Onlar söyleyince ben de denedim ve Minecraft'a giremedim. :D Bende de "Hata Kodu: 0x80004005" şeklinde aynı uyarıyı belirtiyor. Anlaşılan o ki Xbox sunucuları şimdilik kullanıcılara hizmet veremiyor. Ancak korkmayın, muhtemelen birkaç saat içerisinde bu hata kendiliğinden çözülür diye düşünüyorum. Çok ciddi bir sorunla baş ediyorlarsa dahi, bu durumu çözmeleri bir günü geçmeyecektir.

Oyunculara her zamanki genel uyarımızı yapayım. Sisteminizden kaynaklanmadığını düşündüğünüz, ani ve anlamlandıramadığınız hatalar söz konusu olduğunda; oyunu tekrar yüklemek, güvenlik duvarı ayarlarını değiştirmek, Java'yı yeniden yüklemek gibi işlere girişmeyin. Bir süre sabırla bekleyin.

1.png

2.png

3.png

4.png

5.png

İyi oyunlar!

Yeldasu

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Yani beklemekten başka yapacak bir şey yok. :(

Yanıt için sağ ol. Roblox'a da giremiyorum. Aynı sebepten ötürü olabilir mi?

AdexTR

Muvaffakiyetsizleştiriveremeyebileceklerimizdenmiş
Emekli
En iyi cevaplar
112
Yani beklemekten başka yapacak bir şey yok. :(

Yanıt için sağ ol. Roblox'a da giremiyorum. Aynı sebepten ötürü olabilir mi?

Evet. Roblox, Overwatch, Call of Duty gibi oyunlar da bu durumdan etkilendi.

xbox-oturum-hatası-oyunlar.jpg

Vsenqai

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
If you're a big player and you know how the exchange works, then there's a new Pandora project for you where you'll soon be able to buy hidden data from companies around the world and beyond! in order to enter our site, you will need to download the TOR browser from this link:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
. next, my recommendations are to download a VPN.
After logging into the TOR browser, insert this link in the top line: pandora42btuwlldza4uthk4bssbtsv47y4t5at5mo4ke3h4nqveobyd. o n i o n
We will also consider those who wish to cooperate through the administration through our website.