Minecraft Yaratık Sesleri Testi | Videolu İnteraktif Test | Türkçe

Sarper170

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ek Açıklamalar Bende Çalışmıyor. Ayrıca, mobilden girenler ne yapacak?[DOUBLEPOST=1431243945,1431243820][/DOUBLEPOST]

bir şey Değil bu. Zaten forumda konulara bakan aktif kişiler genelde 1+ yıl oynuyor.
Androidde google chrome yokmu? Ben hep google chrome ile giriyorum. Hiç te sıkıntı çıkmıyor o zaman :).

Son düzenleme:

serkant

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hmm, sanırım YapYap gibi yerlerdeki testleri Minecrafta derlemişsin. Biraz acemi olmuş ama emek vermişsin. +1.

Yapyap'ın yarışmalarına benziyordu bu. Ama güzeldi. Full çektim B)(4 sene mc oynarsam normal)
Evet aslında YapYap ta gördüm böyle bir şey yapayım dedim :D
Hepsini doğru bildim :3
Güzel bir çalışma olmuş iyi emek vermişsin.
Sağol.

AtakanRS

osu!
En iyi cevaplar
0
Bu arada yanlış anlama fakat hangi marka telefonda google chrome çöküyor? (bunu angry birds oyunu telefonunda çöken biri söylüyor...)

Chrome dan Youtube a Girince de Ek Açıklamalar çıkmaz. Bu Nedenle Masaüstü Versionuyla Girmelisin. Bu Şekilde Girersen de Telefon Çöker yada video oynatılmaz.[DOUBLEPOST=1431258914,1431258861][/DOUBLEPOST]

NE!?? Yani Rayandu Zurin in Yan Hesabı mı :S

Sarper170

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Chrome dan Youtube a Girince de Ek Açıklamalar çıkmaz. Bu Nedenle Masaüstü Versionuyla Girmelisin. Bu Şekilde Girersen de Telefon Çöker yada video oynatılmaz.[DOUBLEPOST=1431258914,1431258861][/DOUBLEPOST]

NE!?? Yani Rayandu Zurin in Yan Hesabı mı :S
Bilmiyorum... Ben rahat giriyorum çünkü :D. (ki bende dediğim gibi angry birds bile telefonu çökertiyor...)