KimkiO

YASAKLANDI
Mesajlar
142
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
268
Puanları
530
Ruh hali
Kutup Ayısı.png

Bu sevimli katillere karla kaplı arazilerde dikkat et.

Ayılar: uzaktan çok güzel. Bu gerçek hayatta olduğu gibi Minecraft'ta da böyle. Tüylü olmalarından dolayı onlarla kucaklaşmak isteyebilirsin fakat onların sana saldırma ihtimalini unutma. Kutup ayıları mutlaka size saldıracak diye bir kaide yoktur. Minecraft'ın geliştiricilerinin oyun için belirlediği kurallardan biri herhangi bir kışkırtma olmadan sana saldırmaya başlayacak tek yaratık topluluğunun canavalar olmasıdır.

Kutup Ayısı2.png


Kutup ayıları tarafsız yaratıklar olarak oluşturuldu fakat yaratığın geliştiricisi Jens için bu yaratık yeterince tehlikeli değildi. Bu sebeple ona özel bir durum yaptı: eğer bir kutup ayısının çevresinde onu takip eden yavruları varsa ve onlara yaklaşmaya kalkarsan yavrularını korumaya çalışacak ve sana saldıracaktır. Büyük pençeleri olan bir ebeveyni var, bence yavrulara yaklaşma!

Tabii ki insanlar tarafından yapılan istismarlar süper agresif kutup ayılarının oluşturulmasına yol açtı. Kutup ayısının sırtına çıkmış bir kutup ayısı yavrusu: Sürekli kızgın bir kutup ayısı.
Kutup Ayısı3.png


Bu kutup ayılarını ekleme fikri nereden gelmiş olabilir? Jens'in eşi kutup ayılarına hayranmış da. (:

Jens bu durumu şu şekilde anlatıyor:
Evimizde kutup ayılarıyla alakalı eşyaların bulunduğu bir odamı var. Aslında bir kütüphane, ya da bir koridor, odada tüm kitaplarımız ve iki tane sandalye bulunuyor. Böylece oturarak okuyabiliyorsunuz. Fakat duvarlarda bir kutup ayısı goblenimiz ve odada bir sürü peluş kutup ayısı var. Yani bir Kutup Ayısı odası gibi hissettiriyor. Jenny Minecraft'a ayı eklemem için uzun zamandır bana söyleniyordu ve bende ona "Eğer birgün kendimize ait bir kutup ayımız olursa Minecraft'a bir kutup ayısı ekleyeceğim." dedim. Sonra sonrasında bu gerçek oldu, çünkü bir oğlumuz doğdu ve biz ona Björn adını verdik. Bu da İsveççe ayılar anlamına geliyor! Bu yüzden oyuna bir ayı eklemek zorunda kaldım.


minecraft.net/en-us/article/meet-polar-bear

Ayraç.png



 


ankaly

rise above it'
Emektar Üye
Mesajlar
195
En iyi cevaplar
24
Beğeniler
238
Puanları
550
Ruh hali
Güzel bir çeviri olmuş.
 
I

Iskefiyeli18

Ziyaretçi
Biraz geç takip ediyor olabilirim ama konu içerikleri gerçekten çok hoş, eline sağlik.
 

Üst