Asdaslol123
Sudan Çıkmış
- En iyi cevaplar
- 0
Evet arkadaşlar ben Minecraftta yeniyim ve güzel bir türk server arıyorum ve bana yardım edebilecek bir arkadaş..
Mesela kolayca odun bulabileceğim maden bulabileceğim Free-Build istediğim yere ev yapabileceğim ve aynı zamanda PvP nin de açık olduğu güzel bir server arıyorum ama tam istediğim gibi bulamadım.. Lütfen arkadaşlar
yorumlarınızı bekliyorum..Sadece istediğim özelliklerde bir server bulursanız yorum olarak server adını ve IP sini yazarsanız çok sevineceğim.. Serverda istediğim özellikleri tekrar söyliyim ;
1.Free-Build (İstediğim yere kendi evimi yapabileceğim)
2.Çok oyuncunun bulunduğu bir server..
3.Pvp açık olmalı herkes birbirini öldürebilmeli..
4.Rahatca maden bulunmalı ve Odun bulunmalı..
5.Satın alma tarla satın alma ev satın alma gibi şeyler olmamalı..
6.Turk Yabancı farketmez bana sadece istediğim özelliklerde güzel bir server gerek bir de
server bulduğunuz zaman siz de o serverde oynarsanız beraber oynarız..Şimdiden teşekkür ediyorum lütfen ilgilenin yorumlarınızı bekliyorum..
Mesela kolayca odun bulabileceğim maden bulabileceğim Free-Build istediğim yere ev yapabileceğim ve aynı zamanda PvP nin de açık olduğu güzel bir server arıyorum ama tam istediğim gibi bulamadım.. Lütfen arkadaşlar
yorumlarınızı bekliyorum..Sadece istediğim özelliklerde bir server bulursanız yorum olarak server adını ve IP sini yazarsanız çok sevineceğim.. Serverda istediğim özellikleri tekrar söyliyim ;
1.Free-Build (İstediğim yere kendi evimi yapabileceğim)
2.Çok oyuncunun bulunduğu bir server..
3.Pvp açık olmalı herkes birbirini öldürebilmeli..
4.Rahatca maden bulunmalı ve Odun bulunmalı..
5.Satın alma tarla satın alma ev satın alma gibi şeyler olmamalı..
6.Turk Yabancı farketmez bana sadece istediğim özelliklerde güzel bir server gerek bir de
server bulduğunuz zaman siz de o serverde oynarsanız beraber oynarız..Şimdiden teşekkür ediyorum lütfen ilgilenin yorumlarınızı bekliyorum..