Minecraft Yardım istediğiniz konular

DarkEnder

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar eğer Minecraft'ta çözemediğiniz herhangi bir sorun veya anlamadığınız şeyler olursa bu konuya yazıp cevabını olabildiğince net bir şekilde alabilirsiniz.Umarım yardımcı olurum.​

engin118

Marangoz
En iyi cevaplar
0
sa kardeş ben kendi çapımda texture pack yapıyorum ama yanlışlıkla orjinal textureyi sildim e tabi dosyaları ordan alıp değiştiriyodum yani bana senin default textureyi atabilirmisin

Mini-craft

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Kardeş ben bir bilgisayarda minecraft oynuyordum skinimi değiştirdim . Hani indirip char diye kaydediyoruz ya öyle değiştirdim işte . Şimdi benim pc tamire gitti babamınkinden oynuyorum . Burda da aynı şekilde skinimi değiştireyim dedim indirdim resmi char diye kaydedip mob klasörüne attım ve ardından oyuna girdim . Ama yinede steve olarak gözüküyordum . Birkaç defa denedim ama olmadı . Sence neden başka bilgisayarlarda değişirken bu bilgisayarda değişmiyor ? Bi yardımcı olabilirmisin ? Anlamadığım tarafı da zaten char diye skinimi atıyorum klasöre oyun yine beni steve yapıyor ben o dosyayı silmişim başka skin koymuşum nerden buluyor yine steveyi ?

DarkEnder

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Eğer Minecraft'ınızda herhangi bir texture pack varsa onu silip default oynayın.Sorun ondan kaynaklanabilir.Eğer o değilse Char png dosyasını ya yanlış yere attınız yada İndirdiğiniz skin Minecraft'a uyumlu olucak şekilde tasarlanmamış.Yada eski char dosyasını silmeden skini attınız.

Mini-craft

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Ama aynı işlemlerle başka pc lerde skin değiştirebiliyorum ?? --- Default oynuyorum çünkü bi keresinde texture pack indirmiştim ama sular ve lavlar üstüne yazı varmış gibi görünüyordu bir de taşlar bi garipti bunu düzeltmeye de uğraşamadım bu nedenleYok (Kalıcı Yasaklanma) default :p ---