Minecraft Yardım Lütfen !

Bugra4270

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Minecraft Serverime Girince Bu Altı Çizili Olan Yazıların Çıkmamasını İstiyom Bu Hangi Pluginden Kaynaklanıyor Yardın :(

reisben55

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Güzel kardeşim sırasıyla :
Welcome to <Server Name> yazan -->> Authme/welcome

Wilderness yazan -->> Bu aslında giriş mesajı değil. Factions pluginin o bölgenin kime ait oldugunu söyleyen bildirimi. Kapatmak mümkün değil diye biliyorum.

Sunucuda PVP plugini Yüklüdür yazan -->> ComBatLog - CombatTag pluginlerinden hangisi yüklüyse artık.

Essentials te ayarladğın motd un ardından gelen beyaz yazıyla Sunucumuza Hoşgeldiniz yazan -->> Sheduledannouncer2 - Legendarymessages hangisi yüklüyse kontrol et config dosyalarını.

Sanırım bu kadar kalanı zaten Authme mesajları ve Essentials MOTD.

Bugra4270

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Güzel kardeşim sırasıyla :
Welcome to <Server Name> yazan -->> Authme/welcome

Wilderness yazan -->> Bu aslında giriş mesajı değil. Factions pluginin o bölgenin kime ait oldugunu söyleyen bildirimi. Kapatmak mümkün değil diye biliyorum.

Sunucuda PVP plugini Yüklüdür yazan -->> ComBatLog - CombatTag pluginlerinden hangisi yüklüyse artık.

Essentials te ayarladğın motd un ardından gelen beyaz yazıyla Sunucumuza Hoşgeldiniz yazan -->> Sheduledannouncer2 - Legendarymessages hangisi yüklüyse kontrol et config dosyalarını.

Sanırım bu kadar kalanı zaten Authme mesajları ve Essentials MOTD.
Çok Teşekkürler[DOUBLEPOST=1433055557,1433055110][/DOUBLEPOST]
Sunucunun pluginlerini kendin mi indirdin yoksa internetten paket halindemi
Paket Olarak Ama Çözdüm Sorunu Yinede Teşekkkürler.