Minecraft - Yaş Kitlesi #1

HubOwner

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Arkadaş hileli faction açacağımı söylüyor, hileli hileli minecraft olmaz kavramında bir sürü laf etsem de "bakın nasıl tutmuş" diyor bende diyorum ki o sunuculardan hayır gelmez arkadaşı kötülediğim yok arkadaş yardımcı olmaya çalışıyor ama yaş kitlesini cidden bana iyi anlattı (kendisinin değil)

Hileli opfaction konuşması:

Kod:
[14:45:22] єηєѕ: sa D:

[14:48:00] Muhammet > mc.PixelNW.com > #YÖNETİCİ - #ENİYİYOLUNA!: as?
[14:48:11] єηєѕ: sizin sw hala duruomu
[14:48:28] єηєѕ: bi ara sizin sw de oynuodum server resetlendi sonra her şey gitti
[14:48:32] єηєѕ: ilk açıldığı zamanlar
[14:48:37] єηєѕ: bende bıraktım
[14:48:38] єηєѕ: :D
[14:48:45] Muhammet > mc.PixelNW.com > #YÖNETİCİ - #ENİYİYOLUNA!: iyi
[14:48:47] єηєѕ: bu arada sizin sw hub du demi
[14:48:54] Muhammet > mc.PixelNW.com > #YÖNETİCİ - #ENİYİYOLUNA!: evet
[14:49:11] єηєѕ: bence hub a HackPvP ekleyin çok tutar söleyem
[14:49:18] єηєѕ: hack la oynayajn çok var
[14:49:30] єηєѕ: orda hack serbest olsun
[14:49:34] єηєѕ: çok tutar
[14:49:48] єηєѕ: bi sw var yeni açıldı hack serbest
[14:49:55] єηєѕ: eventlerrde 70 80 kişi oluo
[14:59:14] Muhammet > mc.PixelNW.com > #YÖNETİCİ - #ENİYİYOLUNA!: hack pvp mi
[14:59:16] Muhammet > mc.PixelNW.com > #YÖNETİCİ - #ENİYİYOLUNA!: güldürdün
[14:59:50] єηєѕ: kardeş sana op faction server verecem bi tane hack serbest baya tutuyo bugun gir bak istersen
[15:00:01] Muhammet > mc.PixelNW.com > #YÖNETİCİ - #ENİYİYOLUNA!: hocam
[15:00:03] єηєѕ: Play.dangernw.com
[15:00:12] єηєѕ: ,
[15:00:18] єηєѕ: al fotosunuda attım
[15:00:24] Muhammet > mc.PixelNW.com > #YÖNETİCİ - #ENİYİYOLUNA!: "hack serbest" diyen sunucudan hayır gelmez
[15:00:34] єηєѕ: sen öyle san
[15:00:44] єηєѕ: unio craft ın kitpvp sine git bakam bi
[15:00:59] єηєѕ: ben sadece bi öneri yaptım yani
[15:01:18] Muhammet > mc.PixelNW.com > #YÖNETİCİ - #ENİYİYOLUNA!: sizi
[15:01:21] Muhammet > mc.PixelNW.com > #YÖNETİCİ - #ENİYİYOLUNA!: hacklı minecraftınızla
[15:01:25] Muhammet > mc.PixelNW.com > #YÖNETİCİ - #ENİYİYOLUNA!: baş başa bırakıyorum
[15:02:00] єηєѕ: al bak
[15:02:06] єηєѕ: foto gönderdim
[15:02:12] єηєѕ: neyse
[15:02:16] єηєѕ: sen bilirsin
[15:02:29] єηєѕ: sizde oyuncu çekmek istiyorsanız yapın bence
[15:02:32] Muhammet > mc.PixelNW.com > #YÖNETİCİ - #ENİYİYOLUNA!: ben bilirim evet
[15:02:39] Muhammet > mc.PixelNW.com > #YÖNETİCİ - #ENİYİYOLUNA!: oyuncu çekmek istemiyorum hileli hileli
[15:02:41] Muhammet > mc.PixelNW.com > #YÖNETİCİ - #ENİYİYOLUNA!: baybay
[15:02:48] єηєѕ: bay bay
[15:03:14] єηєѕ: neyse hileli oyun oynayan çok var sizin sunucunuzda unutma bunu

EKRAN GÖRÜNTÜSÜ (SIRADAN BİR HİLE SERBEST FEKŞIN)

MrHappy

belki de bundan, artık hüznü ve acıyı paylaşıyoruz
En iyi cevaplar
0
İşin garibi bunlar paraya para demiyorlar. 100 çeken Factionun ortalama aylık geliri 400 TL'yi aşar.

Pandikk

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hileli faction olması kadar saçma bir kavram olduğunu düşünmüyorum sonrada ölünce laf yapıyorlar.

YusufDanger

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Sunucunun sahibi bizzat benim, bunu yapan birtek biz değiliz artık youtuberler bile hileli video çekip hile paylaşıyorlar az mantık yürütün pvp denen bir şey kaldımı? ben hile serbesttir bile yazdım hilesi olmayanlar oynasın diye duyuruda geçtim.

EquiliBrium

Elmas Madencisi
Emekli
En iyi cevaplar
1
Sunucunun sahibi bizzat benim, bunu yapan birtek biz değiliz artık youtuberler bile hileli video çekip hile paylaşıyorlar az mantık yürütün pvp denen bir şey kaldımı? ben hile serbesttir bile yazdım hilesi olmayanlar oynasın diye duyuruda geçtim.
Kusura bakma ama farklılık her zaman iyidir.Senin zihniyetin bana göre yanlış çünkü faction yenilikçi değil ve herkes yapıyor diye sende yapacaksan onlardan bir farkın olmaz.

AloneFellow

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
ÖHÖ ÖHÖ bkz. AloneFellow ÖHÖ
AFERİN SANA. PvP kavramını en sonunda EN İYİ HİLE BENDE kavgasına dönüştürdüğün için. Aferin. Yeter yav yeter. Mahvettiniz Türkiye'yi.

OrocTR

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
100 tane hileli oyuncu bulundurmaktansa 15 20 kişilik sürekli ve tatlı bir kitle her zaman ilgimi daha çok çekmiştir. Benim gibi düşünen varmı bilemiyorum ama oyunun tadı böyle çıkmaz ki.

EquiliBrium

Elmas Madencisi
Emekli
En iyi cevaplar
1
100 tane hileli oyuncu bulundurmaktansa 15 20 kişilik sürekli ve tatlı bir kitle her zaman ilgimi daha çok çekmiştir. Benim gibi düşünen varmı bilemiyorum ama oyunun tadı böyle çıkmaz ki.
Bende senin gibi düşünmekteyim.Onca sunucu gördüm.Kalite bakımından yabancılarla yarışacak düzeyde ama oyuncu sayısı 5-10 ve bazı sunucular gördüm plugin paketini ve buildleri internetten alıp sunucu açmış.Ve oyuncu sayısı +50 ne yazık ki Türkiye kaliteden anlamıyor.

OrocTR

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bende senin gibi düşünmekteyim.Onca sunucu gördüm.Kalite bakımından yabancılarla yarışacak düzeyde ama oyuncu sayısı 5-10 ve bazı sunucular gördüm plugin paketini ve buildleri internetten alıp sunucu açmış.Ve oyuncu sayısı +50 ne yazık ki Türkiye kaliteden anlamıyor.
Dostum benim para kazanmak gibi şeylerde hiç gözüm yok yada ünlü olmak çok oyuncusu olması falan filan... Minecraft daha 1.4.6 sürümlerinde iken kuzenim ve ben 15 20 kişilik bir factionda 2 yıl oynamıştık. Çok özledim o günleri :) O yüzden şimdi kendi sunucum üzerinde çalışıyorum ve isterse 5 kişi olsun asla pes edip kapatmayacağımdan eminim.

Dragon_sf_7

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Zamanında çok fazla hileli factionda oynadım hilesizde. Size şöyle diyeyim ikisininde tadı çok farklı. Hileli faction da öyle düşündüğünüz gibi bir yer değil. Zamanında aşırı zevkliydi. Hatta hilesi güçlü olana saygı duyulurdu. Olay sadece killauro yu açmakta bitmezdi. Ama tabi hilesizinde zevki farklı. Yanımızda 3 ençli envanter pot dolu deli gibi ormanda vs ler atardık tuzaklar yapardık. Tercih meselesi.